counter

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη: "Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί δεν είναι τυχαίο..."

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη: "Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί δεν είναι τυχαίο..."
Η εξομολόγηση της Κατερίνας Γκαγκάκη: "Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί δεν είναι τυχαίο..."

Καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου η Κατερίνα Γκαγκάκη και αναφέρθηκε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Γκαγάκη τόνισε πόσο δεν της αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή της.

Δείτε επίσης! Κατερίνα Γκαγκάκη: "Αυτό το σημείωμα ήταν στο κομοδίνο της μαμάς μου από τα 8 μου, μέχρι την ημέρα που έφυγε"

Όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη

«Είμαι κακομαθημένος άνθρωπος. Θεωρώ λίγο δεδομένα τα καλά που έρχονται στη ζωή μου. Στα κακά πάλι, ζορίζομαι. Δε νομίζω ότι έχω κάνει ποτέ κάποια πυρηνική αλλαγή στη ζωή μου.

Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί ή δεν κάνει κάτι για εμένα τόσο διαφορετικό δεν είναι τυχαίο. Είναι στο να μην αλλάξω ένα status quo, το οποίο με ήθελε πάντα το παιδί μίας οικογένειας, άρα η αλλαγή προέκυψε όταν έπαψα να είμαι το παιδί μίας οικογένειας.

Με έναν τρόπο δικό μου, όχι απαραίτητα σωστό και λειτουργικό, πάλι κράτησα κάποια πράγματα, δηλαδή, άφησα κάποια πράγματα έτσι όπως ήταν, δεν άλλαξα κάποια πράγματα στο σπίτι, για να αφήσω κάποια πράγματα στο παρελθόν.

Ως ψυχολόγος έχω απόλυτη επίγνωση του τι κάνω λάθος. Αλλά, με έναν τρόπο βρίσκω πολύ ανακουφιστικό να μπορώ να κρύβομαι σε πράγματα τα οποία είναι… Τα λίγο ζόρικα και λίγο ντε μί, τα σέρνω τόσο πολύ μέσα μου, που κάποια στιγμή σπάνε από μόνο τους. Και από τη μια μεριά ξέρω μέσα μου ότι καλά κάνανε και σπάσανε, γιατί έτσι όπως τα είχα τραβήξει, θα σπάγανε. Από την άλλη λέω, “κοίτα να δεις, καλά τα έλεγα, και έγινε αυτό που φοβόμουν”. Όταν την προηγούμενη μέρα έλεγα, “εγώ αυτό δε μπορώ να το συνεχίσω άλλο, πρέπει να αλλάξει”. Την επόμενη είμαι να πεθάνω. Έτσι κάπως κοροϊδεύω τον εαυτό μου, κάπως κρύβομαι εγώ από τον εαυτό μου», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR