counter

Κατερίνα Γκαγκάκη για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο: “Η σχέση μου τότε με χώρισε”

Κατερίνα Γκαγκάκη για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο: “Η σχέση μου τότε με χώρισε”
Κατερίνα Γκαγκάκη για τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο: “Η σχέση μου τότε με χώρισε”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο και την οδήγησαν σε χωρισμό αλλά και την σκέψη της δημιουργίας οικογένειας.

Όσα δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη

«Φανταζόμουν ότι θα κάνω οικογένεια όταν ήμουν μικρή. Ποτέ δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Σύντροφοί μου μού είπαν πως ήμασταν κοντά για γάμο, αλλά δεν το καταλάβαινα. Επέλεγα συνήθως ανθρώπους που ήταν αρκετά πιο μεγάλοι από εμένα. Δεν ήθελα κανείς να πει πως εγώ επιδιώκω να με παντρευτούν, είχα μεγάλο θέμα, το έλεγα από την πρώτη ημέρα ότι δε θέλω να παντρευτώ. Με τον καιρό με έπεισα, και κάποια στιγμή σταμάτησα και να το σκέφτομαι» είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη για την οικογένεια.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις φήμες την ήθελαν πριν δέκα περίπου χρόνια σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο κάνοντας μία σοκαριστική εξομολόγηση: «Ήμασταν πολλά χρόνια συνεργάτες και καλός συνεργάτης. Στο κομμάτι των μέσων τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο, το αντιμετώπισα ζόρικα, με ενοχλούσε πάρα πολύ. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, η σχέση μου τότε με χώρισε για αυτές τις φήμες. Ήταν ένα μεγάλο θέμα τότε, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί ο σύντροφός μου, ήταν μια αναστάτωση. Με τα χρόνια τελείωσε αυτό, με τον καιρό φεύγουν αυτά».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος θα συνεργαστούν και πάλι στο Open όπως είχε αποκαλύψει ο Χρήστος Κούτρας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

 Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR