counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

 Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας παρουσίασε για ακόμα μια Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται».

Καλυτέρα δε γίνεται - Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ξεκίνησε με τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος επιστρέφει με δική του εκπομπή στο κανάλι του Open. Όπως τόνισε το περιεχόμενο του προγράμματος ενδέχεται να είναι μουσικό ενώ το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ έντονα ότι μπορεί να είναι μία εκπομπή με συνεντεύξεις.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Κούτρας αναφέρθηκε στην σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές «Το Κόκκινο Ποτάμι» η οποία επιστρέφει και πάλι στο Open.

Και αυτή την εβδομάδα όμως δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους τηλεθεατές του Alpha το κουίζ που τόσο έχει αγαπηθεί.

Έτσι, ο δημοσιογράφος ενημέρωσε ότι παίκτης ριάλιτι που έχει απασχολήσει έντονα στο παρελθόν και όλοι τον θυμόμαστε θα γίνει πατέρας καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος.

Μάλιστα, εξήγησε ότι η γυναίκα δεν είναι γνωστή στον χώρο και διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Κούτρας υποσχέθηκε ότι θα αποκαλύψει τα ονόματά τους μόλις η κατάσταση με την κύηση της γυναίκας σταθεροποιηθεί καθώς βρίσκεται σε πρωταρχικό στάδιο.

Ακόμη, αποκάλυψε ότι η Εβελίνα Παπούλια δεν θα παρουσιάσει εκπομπή στον ΑΝΤ1 όπως ακούγεται πολύ έντονα.  Είναι όμως σε συζητήσεις να συμμετάσχει την επόμενη σεζόν σε ένα σίριαλ με συμπρωταγωνίστρια την Κατερίνα Διδασκάλου!

Τέλος, ανέφερε ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου στο Open.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR