counter

Κατερίνα Βρανά: "Τώρα δεν πρέπει να ξεκουραστώ, πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο..."

Κατερίνα Βρανά: "Τώρα δεν πρέπει να ξεκουραστώ, πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο..."
Κατερίνα Βρανά: "Τώρα δεν πρέπει να ξεκουραστώ, πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο..."

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Βρανά στο περιοδικό People.

Η stand-up comedian, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και στο τι ακριβώς συνέβη στο κρίσιμο αυτό ταξίδι στην Μαλαισία.

Δηλαδή, εσύ ήσουν στη Μαλαισία και ξαφνικά έχασες τις αισθήσεις σου;

Κανένας γιατρός δεν είναι ακόμη 100% σίγουρος για την αιτία. Στην αρχή οι κωμικοί φίλοι μου νόμιζαν πως έπαθα δηλητηρίαση, γιατί είχα εμετούς και διάρροια. Μέσα στον τελευταίο χρόνο είχα πιεστεί κι είχα αγχωθεί πολύ με τη δουλειά. Έτσι, πολλές φορές είχα κάτι σαν σπασμούς, διάρροια και εμετό. Ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Πίεζα τον εαυτό μου σε αφάνταστο σημείο. Είναι αυτό που παθαίνεις όταν βλέπεις πως τα πράγματα πηγαίνουν περίφημα κι εσύ σκέφτεσαι «Τώρα δεν πρέπει να ξεκουραστώ, πρέπει να προσπαθήσω περισσότερο». Είχα βγει τρίτη καλύτερη κωμικός του κόσμου το 2016 (σ.σ. και πρώτη Γυναίκα), στον παγκόσμιο διαγωνισμό Stand Up, οπότε πίεσα τον εαυτό μου για τη διεθνή καριέρα. Είχα περιοδεία Μαλαισία, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες και θα ήμουν η πρώτη γυναίκα κωμικός που έκανε stand up στο Πακιστάν, το Σεπτέμβριο του 2017.

Τι θυμάσαι;

Μπαίνω στο νοσοκομείο και οι δύο πρώτες υποθέσεις που γίνονται είναι πως έχω πάθει είτε δηλητηρίαση είτε σκωληκοειδίτιδα. Όταν με ανοίγουν, βλέπουν πολύ πύον, οπότε λένε «Είναι περιτονίτιδα». Κάνουν επέμβαση αφαίρεσης σκωληκοειδίτη και δεν έχω περιτονίτιδα. Με καθαρίζουν, με ράβουν γρήγορα και ξεκινούν την τυπική 24ωρη παρακολούθηση χωρίς να υπάρχει ένδειξη για κάτι χειρότερο. Και πάλι καλά, γιατί εκείνο το βράδυ έπαθα σηπτικό σοκ και μ' έβαλαν σε καταστολή, που είναι το τεχνητό κώμα, για να το αντιμετωπίσουν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR