counter

Kate Middleton: Ο αδελφός της αποκαλύπτει τη μάχη με την κατάθλιψη!

Kate Middleton: Ο αδελφός της αποκαλύπτει τη μάχη με την κατάθλιψη!
Kate Middleton: Ο αδελφός της αποκαλύπτει τη μάχη με την κατάθλιψη!

Ο James Middleton, αδελφός της Kate Middleton και της Pippa Middleton, παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε τη μάχη του με την κατάθλιψη.

Ο αδελφός της Δούκισσας του Cambridge μίλησε για την κατάσταση του και δήλωσε ότι η κατάθλιψη ήταν τόσο άσχημη που σταμάτησε να απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα που δεχόταν από την οικογένεια του. «Δεν θα ήθελα να ζήσει τέτοια απομόνωση και μοναξιά ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Ένιωσα σαν να ήμουν τρελός. Ξέρω ότι είμαι ευλογημένος με μια προνομιούχα ζωή. Αλλά δεν με έκανε να είμαι θωρακισμένος απέναντι στην κατάθλιψη» είπε ο 31χρονος και συνέχισε: «Δεν είναι μια αίσθηση αλλά μια απουσία συναισθημάτων. Υπάρχεις χωρίς σκοπό και κατεύθυνση. Δεν μπορούσα να αισθανθώ καμία χαρά, ενθουσιασμό ή αναμονή» .

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι πάσχει από ADD (Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής – Attention- Deficit – Disorder) και πως διαγνώστηκε πριν από ένα χρόνο, γεγονός που εξηγούσε την αδυναμία του να κάνει πολύ απλά και καθημερινά πράγματα. Ο ίδιος, μάλιστα, διευκρίνισε ότι η κατάθλιψη άρχισε στα τέλη του 2016 και πως το μεγαλύτερο μέρος του 2017 ήταν σαν να έζησε μέσα σε ομίχλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR