counter

Καρύδη - Μπουλέ - Παπαδημητρίου: Πού βρίσκονται μαζί και βγάζουν selfie;

Καρύδη - Μπουλέ - Παπαδημητρίου: Πού βρίσκονται μαζί και βγάζουν selfie;
Καρύδη - Μπουλέ - Παπαδημητρίου: Πού βρίσκονται μαζί και βγάζουν selfie;

Καρύδη - Μπουλέ - Παπαδημητρίου

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Tο “Sweet Charity” ένα από τα κορυφαία musical στην ιστορία του Broadway στα μέσα Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα στη σκηνή του Badminton. Οι τρεις πρωταγωνίστριες Σμαράγδα Καρύδη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Νάντια Μπουλέ βρίσκονται σε εντατικές προετοιμασίες για τις απαιτήσεις των ρόλων τους.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλιστα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου μια φωτογραφία με τις τρεις του χαμογελαστές να κρατούν στα χέρια το θεατρικό κείμενο, καθώς σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη ανάγνωση με τον σκηνοθέτη Chet Walker.

Για την παραγωγή του Badminton, τη σκηνοθεσία και την αναβίωση της θρυλικής χορογραφίας του Fosse αναλαμβάνει ο κορυφαίος χορογράφος, τιμημένος με βραβείο Tony, Chet Walker. Ο Walker υπήρξε μαθητής του Fosse και χόρεψε σε τέσσερα μιούζικαλ του μέντορά του, ενώ είναι ο ιθύνων νους πίσω από το περίφημο μιούζικαλ Fosse (1999), που προτάθηκε για εννέα Tony και βραβεύτηκε με τέσσερα!

Διαβάστε επίσης : Η φωτογραφία - έκπληξη της παρουσιάστριας της πρωινής ζώνης και το μήνυμα "Γεννήσαμε..!"

Διαβάστε επίσης : Ντορέττα Παπαδημητρίου: Επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις διακοπές και δες πως ετοιμάζεται για σκληρή δουλειά

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR