counter

Καραβάτου-Σπυροπούλου: Αποδεικνύουν πόσο φίλες είναι δείχνοντας στην κάμερα..(Video)

Καραβάτου-Σπυροπούλου: Αποδεικνύουν πόσο φίλες είναι δείχνοντας στην κάμερα..(Video)
Καραβάτου-Σπυροπούλου: Αποδεικνύουν πόσο φίλες είναι δείχνοντας στην κάμερα..(Video)

Κατερίνα Καραβάτου - Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου "Sorry II'm Greek" στο Θέατρο Βρετάνια βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου οι παρουσιαστές του "Μες την Καλή Χαρά" Κατερίνα Καραβάτου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Παύλος Σταματόπουλος. Οι δημοσιογράφοι, με αφορμή την κοινή έξοδο της Κατερίνας Καραβάτου και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου θέλησαν να ρωτήσουν τις παρουσιάστριες για το αν πράγματι υφίσταται κόντρα μεταξύ τους λόγω του ενισχυμένου ρόλου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Κατερίνας Καραβάτου στις φήμες:

Αν και οι φήμες για προβλήματα στην σχέση τους το τελευταίο διάστημα ολοένα και εντατικοποιούνται, εκείνες μέσα από τις δηλώσεις τους στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 τις διέψευσαν κατηγορηματικά. Η Κατερίνα Καραβάτου δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα: " Πρέπει να είμαστε μαλωμένες; Δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνεται η ιστορία από την στιγμή που δεν υπάρχει ιστορία για να ανακυκλωθεί."

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συμπλήρωσε: "Αν δεν περνούσαμε καλά δεν θα βγαίναμε έξω. Υπάρχει και η επιλογή να κάτσεις στο σπίτι σου". Η Κατερίνα Καραβάτου συνέχισε: "Μιλάμε στο τηλέφωνο, βγαίνουμε έξω, είμαστε φίλες". Οι δύο τους με χιουμοριστικό ύφος μάλιστα έκαναν ταυτόχρονα την κίνηση να βγάλουν από τις τσάντες τους τα κινητά τους τηλέφωνα για να "αποδείξουν" ότι ακόμα και το προηγούμενο βράδυ μιλούσαν.

Δείτε τις δηλώσεις τους στο video που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR