counter

Καράβας για τις δηλώσεις της Παπαγεωργίου περί bullying στο GNTM - "Δεν ξέρω τι έχει βιώσει..."

Καράβας για τις δηλώσεις της Παπαγεωργίου περί bullying στο GNTM - "Δεν ξέρω τι έχει βιώσει..."
Καράβας για τις δηλώσεις της Παπαγεωργίου περί bullying στο GNTM - "Δεν ξέρω τι έχει βιώσει..."

Ο Γιώργος Καράβας το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι!” και μίλησε για όλους και για όλα.

Το γνωστό μοντέλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο GNTM, ενώ ρωτήθηκε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την περίοδο που βρισκόταν εκείνη στο ριάλιτι μόδας.

Δείτε επίσης! Γιώργος Καράβας: Η αποκάλυψη για τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, "Μου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη"

Όσα είπε ο Γιώργος Καράβας

«Θα ξαναγυρνούσα στο GNTM, είναι ένα project που αγαπάω πάρα πολύ, τους ανθρώπους του GNTM τους εκτιμώ είναι φίλοι μου. Μιλάω και με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ πήγα στο GNTM στον τρίτο κύκλο. Όταν πήγα εγώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποχωρήσει. Άρα δεν έχω υπάρξει στη συνύπαρξη αυτών των δύο γυναικών. Υπάρχει κάποιος που δεν πιέζεται στη δουλειά; Επειδή νομίζω ότι αναφέρεσαι στο κομμάτι του bullying – η Ηλιάνα είχε χρησιμοποιήσει αυτή την λέξη – εγώ μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για εμένα. Είχα φανταστικό χρόνο στο GNTM σε όλα τα επίπεδα τόσο στο κομμάτι του backstage με την παραγωγή όσο και στο κομμάτι του Live. Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης και σε κανένα επίπεδο. Προσωπικά μιλώντας. Πέρασα φανταστικά και θα το ξαναέκανα αύριο. Δεν ξέρω τι έχει βιώσει το κορίτσι. Πραγματικά. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για την Ηλιάνα. Έχω βιώσει φανταστικές στιγμές τρία χρόνια στο GNTM, θα ήταν άδικο από μεριάς μου να γυρίσω και να πω κάτι αρνητικό», είπε ο Γιώργος Καράβας.

Να θυμίσουμε, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει πριν έναν χρόνο: «Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά, γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR