counter

Kanye West: Η νέα απειλή κατά της οικογένειας Kardashian

Kanye West: Η νέα απειλή κατά της οικογένειας Kardashian
Kanye West: Η νέα απειλή κατά της οικογένειας Kardashian

Ο Kanye West, σύζυγος της Kim Kardashian, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε έναν παροξυσμό με tweets, ανάμεσα στα οποία είδαμε να γράφει πως εδώ και χρόνια προσπαθεί να χωρίσει με την Kim κι ότι ικέτευσε για τη ζωή της κόρης του, North, γιατί, όπως ισχυρίζεται εκείνη ήθελε να κάνει έκτρωση.

Οι αναρτήσεις του γνωστού ράπερ έδειχναν να μην έχουν τελειωμό, μέχρι τη στιγμή που η Kim πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια, εξηγώντας τη δική της πλευρά των πραγμάτων και αποδίδοντας όλη αυτή την παράλογη συμπεριφορά του συζύγου της στη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει εδώ και χρόνια.

Τώρα μία νέα πηγή ισχυρίζεται στην εφημερίδα The Sun ότι ο Kanye απείλησε την Kim ότι, «αν προσπαθήσει η οικογένεια Kardashian να σκηνοθετήσει κάποια παρέμβαση, εκείνος θα το κάνει stream στο Twitter και θα δείξει στον κόσμο την αλήθεια».

Αυτό έρχεται μετά τις δηλώσεις του ράπερ ότι η σύζυγος και η πεθερά του έχουν προσπαθήσει να του κάνουν εισαγωγή σε νοσοκομείο μετά το meltdown που είχε.

«Συμπεριφέρεται απίστευτα παρανοϊκά και μοιάζει πεπεισμένος ότι η Kim και η Kris Jenner θέλουν το κακό του», προσθέτει η ίδια πηγή και συνεχίζει αναφέροντας,  «Έχει προειδοποιήσει την Kim ότι ξέρει τα μυστικά της οικογένειας κι ότι θα τα δημοσιοποιήσει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR