counter

Βασίλισσα Καμίλα: Η πρώτη δήλωση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Βασίλισσα Καμίλα: Η πρώτη δήλωση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο
Βασίλισσα Καμίλα: Η πρώτη δήλωση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της πραγματοποίησε η βασίλισσα Καμίλα, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Καμίλα παρακολούθησε μια μουσική βραδιά στον Καθεδρικό Ναό του Σάλσμπερι για να γιορτάσει το έργο των τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η ίδια κατά τη διάρκεια της βραδιάς και μιλώντας με τον Μπέν Άμποτ, άτομο που ανήκει στο παραϊατρικό προσωπικό εντατικής θεραπείας του Wiltshire Air Ambulance, αναφέρθηκε στα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του βασιλιά Καρόλου.

Δείτε επίσης! Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την διάγνωση του Κάρoλου με καρκίνο! Τι είπε;

«Ελπίζω η Αυτού Μεγαλειότητα να είναι καλά κυρία, είμαστε όλοι πραγματικά λυπημένοι που ακούμε τα νέα», σημείωσε ο νοσηλευτής τον Μπέν Άμποτ.

«Λοιπόν, τα πάει εξαιρετικά καλά υπό αυτές τις συνθήκες, είναι πολύ συγκινημένος από όλες τις επιστολές και τα μηνύματα που στέλνει το κοινό από παντού,  αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό», φέρεται να αποκρίθηκε η βασίλισσα Καμίλα.

Η βασίλισσα είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να παρευρεθεί στη μουσική βραδιά για να γιορτάσει το έργο τριών φιλανθρωπικών οργανώσεων και ταξίδεψε πέντε ώρες για να είναι εκεί και άφησε τον βασιλιά Κάρολο στην κατοικία τους στο Σάντρινγκχαμ.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: AFP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR