counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Κυριακή σήμερα και ο διευθυντής του FTHIS.GR, Χρήστος Κούτρας, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μέσα από τη στήλη του με τα τηλεοπτικά νέα.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχώρησε από το ok.mag, όπου είχε τη δική του στήλη κάθε Κυριακή.

Παράλληλα, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε πως αγαπημένες θεατρικές ιστορίες θα μεταφερθούν στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Alpha και θα έχουν τίτλο «Τα νεοκλασικά». Μια από αυτές είναι «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» και θα πρωταγωνιστούν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Φαίη Ξυλά, ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Ευαγγελία Συριόπουλου. Σε άλλη ιστορία θα δούμε, μάλιστα, την Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Mega, που θα ονομάζει “Night out” και ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στα μέσα Φεβρουαρίου.  Ωστόσο, το κανάλι δεν θέλει η εκπομπή να προβάλλεται μετά το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του “Αγίου Παϊσίου”, καθώς οι καλεσμένοι του Θεοχάρη Ιωαννίδη υποβάλλονται σε διάφορα extreme sports και ακούγονται πολλά… μπιπ. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα έχουν κάνει γύρισμα η Σμαράγδα Καρύδη, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Κώστας Τσουρός, o Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Χρήστος Βασιλόπουλος

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τα τηλεοπτικά νέα από τον Χρήστο Κούτρα:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR