counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα- Ο τραγουδιστής που “έκλεψε” τη σύντροφο συναδέλφου του

Τα lifestyle νέα της εβδομάδας παρουσίασε στην εκπομπή “Καλυτέρα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής 6 Νοεμβρίου ο Χρήστος Κούτρας, μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Δείτε ακόμη ΕΔΩ! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Ο Χρήστος Κούτρας στην αρχή μαζί με όλη την παρέα της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha, σχολίασαν τα όλα όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό live του “Just the two of us”.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής του FTHIS.GR αναφέρθηκε στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στο περιοδικό “Down Town” και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Δείτε ΕΔΩ! Δέσποινα Βανδή: "Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου, να χωρίσω"

Ακόμη, ο Χρήστος Κούτρας δεν άφησε ασχολίαστη την πρώτη εμφάνιση του Αλέξη Παππά με τη νέα σύντροφό του, Αλεξάνδρα που κατάγεται από τη Γερμανία.

Εννοείται πως ο Χρήστος Κούτρας και αυτή την εβδομάδα είχε ένα κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ένας τραγουδιστής “έκλεψε” τη σύντροφο συναδέλφου του.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε on air πως γνωρίζει την απάντηση, δίνοντας επιπλέον στοιχεία στους τηλεθεατές. Πιο αναλυτικά, ανέφερε πως τραγουδιστής με την εν λόγω γυναίκα δεν είχαν παντρευτεί αλλά έχουν αποκτήσει μαζί παιδιά.

Δείτε όσα είπε ο Χρήστος Κούτρας στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται” στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR