counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα - Powered by Cheri Up

Επιτέλους Παρασκευή, επιτέλους έρχεται το Σαββατοκύριακο και εύχομαι... επιτέλους να χαλαρώσουμε γιατί βλέπω ότι η κατάσταση γενικά είναι έκρυθμη. Όχι μόνο εντός, εκτός και επί τα αυτά της τηλεόρασης. 

Ας δούμε λοιπόν τα Likes και τα Dislikes που προκύπτουν μέσα από γεγονότα που έχω παρατηρήσει αυτές τις μέρες.

Likes

  • Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε προχτές στην Ελένη Μενεγάκη, ένα κάλεσμα που με ξάφνιασε κι εμένα και όλους τους δημοσιογράφους και τους τηλεθεατές, αφού γνωρίζαμε ότι οι σχέσεις των δύο γυναικών είχαν παγώσει. Μία συνάντηση μέσα από την οποία είδα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έχω γνωρίσει εγώ και έχω συνομιλήσει μαζί της, εκτός τηλεοπτικού αέρα, από τότε που παρουσίαζε το "Σπίτι μου Σπιτάκι μου" στον Alpha. Λαλίστατη και ειλικρινής. Ήταν επίσης πολύ χαρούμενη γιατί περιμένει το μωράκι της και ζει με έναν άντρα που της ταιριάζει απόλυτα. Το Like μου της το δίνω και για τη φράση που είπε δημόσια "Έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω…". Είναι ωραίο να παραδεχόμαστε τα λάθη μας, όμως δεν είναι πάντα τόσο εύκολο.
  • Δεν μου έχει κεντρίσει καμία προσωπικότητα το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό όσο ο Πολ Ευμορφίδης. Είναι top επιχειρηματίας και παρόλα αυτά, δεν έχει ούτε social media, ούτε και κινητό! Απίστευτο; Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ από κοντά, αλλά μου έχουν πει ότι μεταφορικό του μέσο είναι το ξύλινο ποδήλατο και πριν λίγα χρόνια τον πέτυχε φίλος μου στο Παρίσι κι ακόμα κι εκεί έχοντας σημαία την "οικολογική του συνείδηση", ήταν πεζός μέχρι και στις μακρινές αποστάσεις. Με το ποδήλατό του ταξίδεψε από την Αθήνα μέχρι το Έβερεστ (ναι ναι το βουνό όχι το "ταχυφαγείο"). Είμαι περίεργος να τον δω στο Dragons' Den που έρχεται στον ΑΝΤ1
  • Like στον Πάνο Βλάχο που τον βλέπουμε αυτή την περίοδο στο "Εκτός Υπηρεσίας" του ΑΝΤ1 κι έχει το πιο γυμνασμένο σώμα που έχω δει τα τελευταία αρκετά χρόνια σε άνθρωπο. Τον βλέπω στο γυμναστήριο και δίνει πόνο και μετανιώνω για όλες τις τηγανιτές πατάτες και τα burgers που τρώω τις τελευταίες εβδομάδες. Πόνο δίνει, όμως και στον "Τυχαίο θάνατο ενός αναρχικού" που δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δει την παράσταση και να μην έχει ξετρελαθεί.
  • Παρακολουθούσα την Χάρις Αλεξίου στο Maestro χτες βράδυ και σκεφτόμουν ότι υποδύεται την πρωταγωνίστρια της σειράς του Παπακαλιάτη με τέτοια φυσικότητα και μου έδινε την αίσθηση ότι ήταν ηθοποιός από πάντα. Για τον Αντίνοο Αλμπάνη, επίσης, δεν έχω λόγια. Είναι ο ηθοποιός που άνετα θα μπορούσε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για να κυνηγήσει εκεί αυτό που λένε... "το όνειρο". Δεν ξέρω αν το θέλει, αλλά τις προδιαγραφές τις έχει. Με όσα διάβαζα στο Twitter την ώρα προβολής του επεισοδίου, δε θα θεωρήσω απίθανο να τον ζητάνε οι fans του ως προσωπικό γιατρό στον Gov.

 

Dislike

  • Πόσο λυπηρό να χωρίζουν ζευγάρια πόσο μάλλον όταν έχουν και παιδιά. Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς δεν είναι πια μαζί. Οι ίδιοι ξέρουν τους λόγους και όλοι εμείς οφείλουμε να σεβαστούμε την απόφασή τους.
  • Θα ήταν πολύ υποκριτικό από μέρους μου να μην αναφερθώ καθόλου στα όσα ακολούθησαν μετά από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Τσαλίκης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ακούστηκαν και σχολιάστηκαν πολλά στην υπερβολή τους. Θα σταθώ στο γεγονός ότι ο Γιώργος κάλεσε την επομένη της συνέντευξης, στις 9 το πρωί τον Γρηγόρη Γκουντάρα για να συναντηθούν και να συζητήσουν και ο δημοσιογράφος δεν απάντησε ποτέ. Άδικο το Dislike; Όλοι θέλουν να σταματήσει όλο αυτό και ο Γιώργος έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά τίποτα. Πως να το αφήσει αυτό ασχολίαστο μετά και να μην κάνει story;

  • Τι κίνηση είναι αυτή; Μέρα - νύχτα στους δρόμους γίνεται χαμός και δυστυχώς έχω πετύχει και αρκετά ατυχήματα στο δρόμο. Προσοχή παιδιά. Η φωτογραφία είναι από προχτές που κατέβαινα την Κηφισίας και ένα αυτοκίνητο με νεαρά παιδιά, ήρθε σε αυτή την κατάσταση λόγω ταχύτητας. Ευτυχώς, από θαύμα, σώθηκαν.

Αυτά για σήμερα! Πολλές ευχές από την Cheri Up κι από εμένα για να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο που απ΄ότι ακούμε θα είναι άκρως φθινοπωρινό.

Ραντεβού την Κυριακή στο "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού και την Τρίτη, εδώ, με τα Likes και τα Dislikes.

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR