counter

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα
Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη στήλη του “Κάτι πήρε το αυτί μου”, ο Χρήστος Κούτρας παρουσίασε τα lifestyle νέα.

Δείτε επίσης! Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστo Κούτρα (7/11) - Powered by Cherī up

Καλύτερα δε γίνεται – Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα

Αρχικά ο διευθυντής του FTHIS.GR αναφέρθηκε στην παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι στο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου και βραβεύτηκε με τον “Χρυσό Αλέξανδρο” για τη συνολική της προσφορά στη μεγάλη οθόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ίδια ως λάτρης της ελληνικής κουζίνας κατά την παραμονή της στη συμπρωτεύουσα επισκέφτηκε μαγαζιά με ψαρικά είδη. Μάλιστα, η Μόνικα Μπελούτσι έφαγε κακαβιά και στο τραπέζι που βρισκόταν υπήρχαν πολλά ακόμη θαλασσινά.

Ακόμη, δοκίμασε στήρα μαγειρεμένη με αγιορείτικη συνταγή.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος παρουσίασε τη βίλα, στην οποία μένουν στο Λος Άντζελες η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ. Ένα σπίτι 60 εκατομμυρίων δολαρίων, που έχει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια, γήπεδα, μπαρ, βοηθητικό σπίτι για το προσωπικό και πολλούς ακόμα χώρους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό χρώμα.

Τέλος, ο Χρήστος Κούτρας είπε για την ενδεχόμενη επιστροφή του “Your Face Sounds Familiar” και διέψευσε τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που ήθελαν την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει δεχτεί πρόταση για το show μεταμφιέσεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR