counter

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/11) - Powered by Cherī up

Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/11) - Powered by Cherī up
Τα Likes και τα Dislikes των ημερών από τον Χρήστο Κούτρα (7/11) - Powered by Cherī up

Καλησπέρα! Άλλη μία... "ανοιξιάτικη" Τρίτη του Νοέμβρη είναι εδώ κι εύχομαι εκτός από καλά να είστε και έτοιμοι για τα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics .

Likes

  • Η βόλτα του Στέφανου Κασσελάκη σε live σύνδεση στο "Πρωινό" με τον Γιάννη Μαλλιαρό να περπατάει μαζί του 1 χιλιόμετρο και να αποσπά δηλώσεις που έβγαλαν ειδήσεις, ήταν πολύ δυνατή στιγμή της ημέρας.
  • Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, κάνει εξαιρετικές τοποθετήσεις. Εντυπωσιάζομαι ακόμα περισσότερο όταν αμφισβητεί χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος ακόμα και ανθρώπους κοντινούς του (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στον αέρα της εκπομπής.
  • Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έχει χιούμορ, οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Είπε, μεταξύ άλλων, στην 32χρονη ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 Αναστασία Ζαρκά, να βρει μεγάλο ηλικιακά σύντροφο.

 

  • Βρέθηκα στην παρουσίαση του βιβλίου της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Τάσου Παπαλαζάρου. Δύο υπέροχοι επαγγελματίες και άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα φανταστικό. Επίσης, είχα καιρό να πάω σε κάλεσμα και να συναντήσω ανθρώπους που δεν είναι μαϊντανοί και δεν παίρνουν σβάρνα τα κανάλια για ανούσιες δηλώσεις και κόντρες.

  • Λογικό το Mega να θέλει να εντάξει τη Σίσσυ Χρηστίδου στο καθημερινό του πρόγραμμα όπως έχει ειπωθεί σε αρκετές εκπομπές, αλλά απ΄όσο ξέρω η ίδια δεν θέλει να αφήσει το Σαββατοκύριακο. Το ίδιο θα έκανα στη θέση της. Γιατί να μπει στην αρένα των καθημερινών πρωινών που η μάχη είναι τόσο έντονη;
  • Συγκίνηση και δυνατές ερμηνείες στην κηδεία του Νικηφόρου στο "Σασμό" με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου να καθηλώνει.
  • Σαρωτική πρεμιέρα για τους απολαυστικά καυστικούς "Ράδιο Αρβύλα" με 24% τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό.
  • Το "All the Light We Cannot See" του Netflix σημειώνει τεράστια επιτυχία, μέρος της οποίας ανήκει η Άρια Μία Λομπέρτι που δίνει μαθήματα δύναμης και θέλησης, αφού έχει στην πραγματική ζωή πρόβλημα όρασης όπως η ηρωίδα που υποδύεται. Οι δημιουργοί της δήλωσαν πως εντυπωσιάστηκαν με το κάστινγκ της και τόνισαν τη σημασία της αυθεντικότητας στην ερμηνεία του χαρακτήρα.

Dislikes

  • Ξαφνική παραίτηση του Χάρη Λεμπιδάκη από τη Super Κατερίνα. Déjà vu.

 

  • Τα σχόλια που έκανε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος για την Κατερίνα Ζαρίφη και την χρονιά του «Πρωινού Καφέ» αλλά και τώρα, απαράδεκτα, όσο κι αν πήγε να το "γλυκάνει" αναφέροντας ότι η παρουσιάστρια του Open έχει ταλέντο.

 

  • Η Μαριάντα Πιερίδη δεν θέλει να τη ρωτάνε για τη προσωπικά της... Κάπως μου κλώτσησε αυτό λίγες εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση της προσωπικής της ζωής... από την ίδια. Και το ύφος της κάπως ειρωνικό σε όλη τη διάρκεια των δηλώσεων, αλλά και όταν μίλησε για την "παρείτσα των κοριτσιών και ότι δεν απάντησαν στον Λιάγκα όπως του έπρεπε".

 

  • Μα να μην καλέσουν τον Χάρι στα 75α γενέθλια του πατέρα του Βασιλιά Καρόλου; 
  • Αρχαιολογικό μουσείο άνοιξε τις πόρτες του σε γυμνιστές. Υπερβολή ρε παιδιά. Στη θάλασσα να το δεχτώ. Στο μουσείο γιατί;

 

  • Να μην ανοίγεις που και που την τηλεόραση στο σπίτι σου το καταλαβαίνω. Είναι και υγιές. Να είσαι όμως ηθοποιός και παρουσιαστής και να μην έχεις καλώδιο καν για την τηλεόρασή σου δεν το κατανοώ αγαπημένε μου Γιώργο Καραμίχο.

Αυτά για σήμερα από εμένα! Καλό υπόλοιπο εβδομάδας και εμείς θα τα ξαναπούμε την Παρασκευή στα επόμενα Likes & Dislikes των ημερών - Powered by Cherī up cosmetics .

Φιλιά πολλά,

Χρήστος

Instagram @christoskoutras

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR