counter

Καλύτερα δε γίνεται: Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα- Όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας

Καλύτερα δε γίνεται: Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα- Όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας
Καλύτερα δε γίνεται: Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα- Όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας

Γι’ ακόμη μια Κυριακή ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας ΓερμανούΚαλύτερα δε γίνεται”, παρουσίασε τα τηλεοπτικά νέα.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα που θέλουν στο “Survivor all star” αλλά και για την πρωινή εκπομπή στο Star. Ο ίδιος από την πλευρά του επιθυμεί πιο πολύ να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακόμη, ο Χρήστος Κούτρας είπε πως η εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα έχει διάρκεια τρεις ώρες, αντί για δύο που ήταν φέτος.

Μάλιστα, ανέφερε και ένα Quiz που προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά στους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας μια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι έγκυος. Η ίδια έχει απασχολήσει κατά καιρούς με τις σχέσεις της και με τη δουλειά της και είναι ένα ιδιαίτερο προβεβλημένο πρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί, πως και ο σύντροφός της είναι προβεβλημένος.

Μετά από σχετική ερώτηση του Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ο Χρήστος Κούτρας δήλωσε πως η εγκυμονούσα έχει ξανθά μαλλιά.

Τέλος, ο δημοσιογράφος μίλησε για την παράσταση "Μπακαλόγατος" που θα ανέβει στον Οκτώβρη σε σκηνοθεσία και διασκευή του Γιώργου Βάλαρη σε παραγωγή Αθηναικά Θέατρα.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο του "Ζήκου" θα δούμε τον Γιάννη Ζουγανέλη και μαζί του τον Γιώργο Αρμένη, τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον Πέτρο Ξεκούκη, την Ευτυχία Φαναριώτη, την Κατερίνα Τσάβαλου, τον Αιμιλιανό Ράφτη και τον Σταμάτη Τζελέπη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR