counter

Καλό Μεσημεράκι: Η συγκίνηση της Βάνιας στην τελευταία εκπομπή, "Μου έμαθες πάρα πολλά"

Καλό Μεσημεράκι: Η συγκίνηση της Βάνιας στην τελευταία εκπομπή, "Μου έμαθες πάρα πολλά"
Καλό Μεσημεράκι: Η συγκίνηση της Βάνιας στην τελευταία εκπομπή, "Μου έμαθες πάρα πολλά"

Αυλαία έριξε το απόγευμα της Παρασκευής η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής έχει αποφασίσει την ερχόμενη σεζόν να μην συνεχίσει την εκπομπή του ΣΚΑΪ και έτσι το κλίμα ήταν φορτισμένο την τελευταία ημέρα στο «Καλό Μεσημεράκι». Μάλιστα, λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή οι τηλεθετές παρακολουθήσαν ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της Βάνιας.

Αμέσως μετά, η Ματίνα Νικόλαου πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τον Νίκο Μουτσινά για τη συνεργασία, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση της.

Δείτε επίσης – Καλό Μεσημεράκι: Ο Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έβαλαν τέλος στην κόντρα τους

Καλό Μεσημεράκι – Η συγκίνηση της Ματίνας Νικολάου

«Ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά για αυτή τη συνεργασία. Μου έμαθες πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, γιατί με αγάπησαν όλοι πολύ και μου το έδειξαν και εγώ το ίδιο. Σε ευχαριστώ. Ξέρεις τι αισθάνομαι για εσένα. Σε αγαπώ πολύ και εγώ αυτή την περούκα θα την κρατήσω να υπάρχει αν χρειαστεί τώρα στα κοντά σε πέντε μήνες», είπε η Ματίνα Νικολάου με βουρκωμένα μάτια.

 «Εγώ θέλω να πω πόσο ικανοποιημένος νιώθω που μέσα από αυτή την εκπομπή δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να γνωρίσετε αυτό το μοναδικό ταλέντο. Είναι καλή κοπέλα και ταλαντούχα, αν και μου έχει ρουφήξει όλα τα νιάτα και χωρίς αντίκρισμα όπως βλέπουμε», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR