counter

Καινούργιου για Super Κική: "Με ενημέρωσαν ότι ανέβασε ένα βίντεο στο YouΤube και ανέφερε και μένα"

Καινούργιου για Super Κική: "Με ενημέρωσαν ότι ανέβασε ένα βίντεο στο YouΤube και ανέφερε και μένα"
Καινούργιου για Super Κική: "Με ενημέρωσαν ότι ανέβασε ένα βίντεο στο YouΤube και ανέφερε και μένα"

Πριν από λίγες ημέρες η Super Κική ανέβασε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube όπου μίλησε με σκληρά λόγια για τα πρόσωπα της showbiz και της ελληνικής τηλεόρασης που δεν τη στήριξαν, βάζοντας μάλιστα μέσα σε αυτά και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν βγήκε μια Καινούργιου να υποστηρίξει, που υποτίθεται κλαίει κάθε φορά. Όποτε με δει κλαίει από κοντά, τρέχει το δάκρυ κορόμηλο. Εκεί δεν μίλησε κανένας. Όλοι ήταν ουδέτεροι. Η Κατερίνα Καινούργιου την βλέπω σε events και δεν μου λέει ούτε γεια, σαν να της πήρα τον γκόμενο» είπε, μεταξύ άλλων, η Super Κική για την παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Super Kική: Απαντά πρώτη φορά για το επεισόδιο με τη Ζήνα Κουτσελίνη - "Σηκώνεται, πετάει τα μικρόφωνα..."

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Την Παρασκευή η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε στα όσα είπε η instagrammer, με αφορμή μηνύματα που έλαβε από followers της.

«Για το θέμα της Super Κικής με ενημέρωσαν τα παιδιά στα social media ότι έχει δεχτεί έναν τεράστιο πόλεμο και ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube. Ανέφερε και μένα… ότι δεν μου μιλάνε κάποιοι άνθρωποι που εκτιμώ. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικά με την Super Κική, αλλά μπορεί να έχω διαφωνήσει. Εννοείται ότι αν την δω έξω, θα της μιλήσω και μια χαρά.

Θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι καλά. Κι αν έχει πέσει σε κάποια λάθη και ατοπήματα, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, μέσα της είναι ένας καλός άνθρωπος. Εντάξει ρε παιδιά, ας τα συγχωρήσουμε καμιά φορά. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου μετέφεραν ότι νιώθει απομονωμένη. Από μένα τουλάχιστον, δεν ισχύει κάτι τέτοιο» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR