counter

Καθηλώνει η Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή της: "Είχα ακούσει την καρδιά του, εκεί κατέρρευσα…"

Καθηλώνει η Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή της: "Είχα ακούσει την καρδιά του, εκεί κατέρρευσα…"
Καθηλώνει η Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή της: "Είχα ακούσει την καρδιά του, εκεί κατέρρευσα…"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ1, με την Τζένη Θεωνά βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 29/10 η Ρούλα Σταματοπούλου.

 Η γνωστή make up artist μίλησε για τον ερχομό του γιου της και την νέα της ζωή μαζί του αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

 Όσα είπε η Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή της

«Κάναμε ένα διάστημα, αλλά δεν το άφησα… να δούμε, άντε τι θα γίνει. Από τη στιγμή όμως που δεν έγινε αυτό το διάστημα, που προσπαθούσαμε μόνοι μας, πήγαμε συνειδητά για εξωσωματική. Είχα κάνει και φύλαξη ωαρίων. Έχουν αλλάξει και οι καιροί και όλα τα κορίτσια θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους, να κάνουν την καριέρα τους. Δεν είναι όπως ήταν οι γονείς μας, 22 χρονών να κάνουν οικογένεια» ανέφερε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

Στη συνέχεια η γνωστή ,make up artist αποκάλυψε: «Φυσικά και με άγχωσε η εξωσωματική γιατί δεν είναι ότι πετυχαίνεις. Είχα και αποτυχίες, είχα και προσπάθειες. Αυτά όμως με πείσμωναν πάρα πολύ και με διέλυαν συγχρόνως. Κάθε φορά όμως που αποτύγχανε, το ήθελα πιο πολύ μετά. Μέχρι που, όταν είχα μείνει έγκυος και το έχασα στους δύο μήνες που είχα ακούσει και την καρδιά του, εκεί την άκουσα πάρα πολύ… Την άκουσα συναισθηματικά, εκεί κατέρρευσα, δεν ξέρω πως μου βγήκε και δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Ο γιατρός μου στεναχωρήθηκε και αυτός πάρα πολύ, δεν το περίμενε πως δεν τα καταφέραμε και τον ρώτησα “πότε θα ξαναμπώ στο επόμενο;”. Τον ρωτούσα πότε και μέτραγα τις ημέρες».

Δείτε επίσης - Ρούλα Σταματοπούλου: "Ο δρόμος για να κάνω παιδί δεν ήταν εύκολος" - Η μητρότητα και η σχέση με την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν έχω μετρήσει ποτέ τις προσπάθειες για να μείνω έγκυος… Ήταν περίπου δυο χρόνια και δούλευα και έλεγα ότι θα μπορούσαν να γίνουν όλα. Δεν γίνονται όμως όλα. Πρέπει, όταν νιώσεις έτοιμη, να αφήσεις λίγο χώρο για να έρθει αυτή η ευλογία. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα. όταν αποφασίζεις να τα κάνεις σε μια ηλικία που δεν είσαι 20 χρονών» συμπλήρωσε η Ρούλα Σταματοπούλου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ρούλα Σταματοπούλου για την αποβολή της:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας - @larou1

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR