counter

Ρούλα Σταματοπούλου: Βάπτισε τον γιο της, Μιχαήλ - Άγγελο στην Τήνο!

Ρούλα Σταματοπούλου: Βάπτισε τον γιο της, Μιχαήλ - Άγγελο στην Τήνο!
Ρούλα Σταματοπούλου: Βάπτισε τον γιο της, Μιχαήλ - Άγγελο στην Τήνο!

Τον γιο της βάπτισε η γνωστή make up artist Ρούλα Σταματοπούλου.

Το μυστήριο τελέστηκε στην Τήνο και ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Μιχαήλ - Άγγελος.

Μάλιστα, η Ρούλα Σταματοπούλου και ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος εκτός από τη βάφτιση γιόρτασαν και τα δεύτερα γενέθλιά του πρίγκιπά τους.

Δείτε επίσης! Συγκλονίζει η Ρούλα Σταματοπούλου: "Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού και μετά να το χάνεις"

Σήμερα, η Ρούλα Σταματοπούλου μίλησε μέσω skype από την Τήνο στην εκπομπή “Happy Day”.

Όσα είπε η Ρούλα Σταματοπούλου

«Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Κωνσταντίνος, ήρθαμε διακοπές στην Τήνο. Είπα στην Παναγία πως αν μου χαρίσει ένα παιδάκι θα ερχόμουν να το βαπτίσω εδώ», είπε η Ρούλα Σταματοπούλου και πρόσθεσε: «Δεν είμαι καλή στα τάματα. Με το που γίνεται το θαύμα δεν είχα διαλέξει όνομα για το παιδί και καθώς χάιδευα την κοιλιά μου λέγοντας άγγελέ μου, άγγελε, κολλάει εκεί το όνομα στα χείλη μου. Δεν μπορούσα να πω τίποτα άλλο από αυτό κι έτσι βγήκε ο Μιχαήλ – Άγγελος. Ήρθε ο Μιχαήλ – Άγγελος και μου πήρε το παιδί από την κοιλιά».

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε: «Η βάπτιση έγινε σε πολύ στενό κύκλο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι. Υπήρχε τρομερή ενέργεια απ΄ όλους. Ο Μιχαήλ – Άγγελος έκλαιγε αλλά είχαμε τον πάτερ Γεώργιο που ήταν συγκλονιστικός. Τόσο καλός και τρυφερός μαζί του. Θέλω να ευχαριστήσω και όλα τα παιδιά που μαζευτήκανε εδώ και διοργανώσανε και τα γενέθλια του παιδιού».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR