counter

Καθαρά Δευτέρα: Έτσι πέρασαν την ημέρα οι Έλληνες celebrities

Καθαρά Δευτέρα: Έτσι πέρασαν την ημέρα οι Έλληνες celebrities
Καθαρά Δευτέρα: Έτσι πέρασαν την ημέρα οι Έλληνες celebrities

Τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις άφησαν για λίγο στην άκρη οι Έλληνες celebrities για να απολαύσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την Καθαρά Δευτέρα που είναι μία οικογενειακή ημέρα.

Έτσι, οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz τήρησαν τα έθιμα και πέταξαν χαρταετό, αλλά και απολαύσαν το παραδοσιακό σαρακοστιανό τραπέζι μαζί με συγγενείς και φίλους.

Δείτε επίσης – Καθαρά Δευτέρα: Ο Βασίλης Κικίλιας πέταξε χαρταετό με τον γιο του

Καθαρά Δευτέρα – Πως πέρασαν οι Έλληνες celebrities την ημέρα

Τις στιγμές αυτές τις απαθανάτισαν και τις δημοσίευσαν στο Instagram το οποίο γέμισε με πολύχρωμούς χαρταετούς, αλλά και με λαχταριστά φαγητά που τρώμε την Καθαρά Δευτέρα.

Εκείνοι λοιπόν που τήρησαν τα έθιμο της Καθαράς Δευτέρας ήταν: η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Άννα Πρέλεβιτς, η Κλέλια Πανταζή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Κατερίνα Καραβάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ελένη Τσολάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη, η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια, ο Χρήστος Μάστορας, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την Μαρία Καβογιάννη, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μπακογιάννης με την Σία Κοσιώνη, ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR