counter

Justin Bieber: Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών

Justin Bieber: Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών
Justin Bieber: Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ναρκωτικών

Μπλεξίματα ξανά έχει ο Justin Bieber που συνελήφθη την ώρα που οδηγούσε τη χλιδάτη Lamborghini του κάτω υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Ο 19χρονος star της pop σκηνής που αναστατώνει νεαρές και μεγάλες γυναίκες, πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές με τα καμώματα του και τη χρήση ουσιών.

Αυτή τη φορά ο Justin Bieber έκανε τη βόλτα του με το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του. Μαζί του ήταν και φίλοι του που οδηγούσαν τα δικά τους αυτοκίνητα. Η θορυβώδης παρέα προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε γνωστή λεωφόρο του Miami με αποτέλεσμα να τους ακολουθήσουν τα περιπολικά και να τους οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο Justin Bieber συνελήφθη μετά από αρκετή προσπάθεια καθώς είχε τα χέρια του στις τσέπες του και αρνιόταν να τα βγάλει και να ακολουθήσει ήρεμα τους αστυνομικούς. Το πόρισμα από τις εξετάσεις του έδειξε πως την ώρα που οδηγούσε και συνελήφθη ήταν υπό επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Κανείς δε μπορεί να εξηγήσει και να καταλάβει πως ο 19χρονος τραγουδιστής μεταλλάχτηκε από ένα αθώο μικρό αγοράκι σε ένα ταραχοποιό στοιχείο που κάνει χρήση ναρκωτικών και έχει διαρκή μπλεξίματα με τις αρχές. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR