counter

Ξεκινά το Mundial!

Ξεκινά το Mundial!
Ξεκινά το Mundial!

Mundial 2014

Η μεγάλη γιορτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου αρχίζει σήμερα στη Βραζιλία και αναμένεται να καθηλώσει για τον επόμενο μήνα τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους ανά τον πλανήτη.

Στις 21:00 είναι προγραμματισμένη η τελετή έναρξης του Μουντιάλ στο γήπεδο του Σάο Πάολο, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχει και η Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ στις 23:00 θα ακολουθήσει η σέντρα στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, με το εναρκτήριο παιχνίδι ανάμεσα στη διοργανώτρια Βραζιλία και την Κροατία, που βρίσκονται στον Ά όμιλο.

Τα μέτρα ασφαλείας στη Βραζιλία είναι δρακόντεια ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και είναι χαρακτηριστικό πως έχουν επιστρατευτεί πάνω από 170.000 άνδρες των σωμάτων άσφαλείας προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ωστόσο, δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς οι εργαζόμενοι στο μετρό του Σάο Πάολο μπορεί να διέκοψαν την απεργία τους, όχι όμως και το προσωπικό εδάφους των τριών αεροδρομίων στο Ρίο.

Την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα παρακολουθήσουν περίπου 62.000 θεατές εντός του γηπέδου και εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τελετή θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε περισσότερες από 200 χώρες του κόσμου.

Η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της στο Αρακαζού, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Μπέλο Οριζόντε και την πρώτη αναμέτρηση με την Κολομβία, το Σάββατο. 

Πηγή: www.antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR