counter

Ξανά μαζί για το "σημαντικότερο έργο της ζωής τους" (Video)

Ξανά μαζί για το "σημαντικότερο έργο της ζωής τους" (Video)
Ξανά μαζί για το "σημαντικότερο έργο της ζωής τους" (Video)

Άννα Βίσση

Στην τελική ευθεία έχουν μπει η ετοιμασίες για τη παράσταση “Δαίμονες” που θα ανέβουν στο Παλλάς. Η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης πραγματοποιούν οντισιόν αυτή τη περίοδο και η γνωστή τραγουδίστρια φάνηκε πολύ ευχαριστημένη. 

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ήρθαν στην οντισιόν νέα παιδιά με όνειρα και ταλέντο” είπε η Βίσση και συμπλήρωσε: “Ναι με αγχώνει η υποκριτική, αλλά με την έννοια ότι θέλω να είμαι πολύ καλή. Όμως πλέον, με την εμπειρία που έχω, δεν θα έκανα κάτι που δεν θα μου ταίριαζε. Είμαι αισιόδοξη”.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει κλείσει το υπόλοιπο καστ της παράστασης. “Βλέπουμε κόσμο. Έχουν γίνει συζητήσεις με τον Πάνο Μουζουράκη” είπε η Βίσση, που αρνήθηκε όμως ότι έχει έρθει σε επαφή με τον Σάκη Ρουβά για να συμμετέχει στους “Δαίμονες”. 

Η Άννα Βίσση μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της και συνεργάτη της, Νίκο Καρβέλα, αλλά και την κόρη της, Σοφία: "Ο Νίκος Καρβέλας δεν με εμψυχώνει μόνο, μου κάνει και πολλά άλλα… Ο Νίκος είναι πολύ συγκινημένος για τους "Δαίμονες"... Η Σοφία το αντιμετωπίζει με αγάπη. Χαίρεται πολύ που μας βλέπει και εμάς ευτυχισμένους που θέλουμε να ανεβάσουμε το πιο σημαντικό έργο της ζωής μας, από όλες τις απόψεις".

Δείτε το βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR