counter

Ξανά μαζί Demy Moore - Aston Kutcher

Ξανά μαζί Demy Moore - Aston Kutcher
Ξανά μαζί Demy Moore - Aston Kutcher

Μπορεί να επέλεξαν χωριστούς δρόμους αλλά διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις και το δείχνουν. Ο λόγος για την 50χρονη διάσημη ηθοποιό του Hollywood Demy Moore και τον 35χρονο αστέρα Αston Kutcher που εθεάθησαν να περπατούν μαζί το βράδυ της Δευτέρας στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες δύο χρόνια μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους, κάνοντας τα φλας των παπαράτσι να πέφτουν βροχή.

Demy και Αston παρευρέθηκαν σε συνέδριο τεχνολογίας και επέστρεψαν στην Καλιφόρνια με την ίδια πτήση. Αν και το ζευγάρι ξαφνιάστηκε από την παρουσία των φωτογράφων, έδειξε να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο να ξαναφωτογραφηθεί μαζί.

Moore και Kutcher έδωσαν τέλος στον γάμο τους το 2011, έπειτα από 6 χρόνια γάμου, μετά την αποκάλυψη ότι ο δεύτερος είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με μικρότερη σε ηλικία αιθέρια ύπαρξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Demy Moore ζήτησε από τον πρώην σύντροφό της Aston να την βοηθήσει στην ανακαίνιση του νέου της αποκτήματος στην Νέα Υόρκη, ενός πολυτελούς διαμερίσματος.

Από την άλλη, η πασίγνωστη ηθοποιός και νυν σύντροφος του 35χρονου Kutcher, Mila Kunis, βρίσκεται στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, όπου παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Third Person» έχοντας στο πλευρό της ως συμπρωταγωνίστρια την Olivia Wilde.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR