counter

Σε κατάσταση υστερίας μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης του Ashton Kutcher!

Σε κατάσταση υστερίας μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης του Ashton Kutcher!
Σε κατάσταση υστερίας μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης του Ashton Kutcher!

Kunis - Kutcher - Moore


Από την Πέπη Τυλιγάδη

"Η Demi Moore είναι απελπισμένη με το νέο ειδύλλιο του πρώην άντρα της, Αshton Kutcher" αναφέρουν τα δημοσιεύματα, μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που φιλιέται με την ηθοποιό, Mila Kunis.

Οι παπαράτσι έπιασαν το ζευγάρι Kutcher - Kunis  σε τρυφερές στιγμές στο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων της νέας ταινίας του ηθοποιού.
Mila Kunis - Ashton Kutcher

"Παρόλο που ο Ashton είχε απατήσει την Demi με διάφορα κορίτσια κατά τη διάρκεια του γάμου τους, η Demi τώρα δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι εκείνος προχώρησε τόσο γρήγορα και έκανε κιόλας σχέση. Οι φωτογραφίες του να φιλάει άλλη γυναίκα ήταν σαν να έβαζες το μαχαίρι στην καρδιά της ξανά και ξανά. Ήξερε ότι η σχέση της με τον Αshton είχε τελειώσει, αλλά μάλλον είχε μια μικρή ελπίδα μέσα της ότι μπορεί και να τα ξαναβρούν. Τώρα όμως που είναι με κάποια άλλη αυτό δεν πρόκειται να συμβεί", δηλώνουν άτομα από το κοντινό της περιβάλλον.

"Οι φωτογραφίες του πρώην άντρα της να φιλάει μια άλλη γυναίκα την έφεραν σε υστερική κατάσταση!" αποκαλύπτει το περιβάλλον της που φοβάται για την υγεία της. H Demi έχει χάσει αρκετά κιλά μετά το διαζύγιο και έχει ήδη μπει ήδη μία φορά σε κλινική αποτοξίνωσης, όχι μόνο για την ανορεξία, αλλά και για τον εθισμό της σε χάπια και αλκοόλ.

Demi Moore

Ο 34χρονος Ashton ξεκίνησε τη σχέση του με την 28χρονη Mila Kunis εδώ και μερικούς μήνες, παρόλο που η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2008 στα γυρίσματα του σίριαλ "That 70s Show" . Μπορεί στην αρχή να δήλωναν και οι δύο πως ήταν απλοί φίλοι, οι χτεσινές φωτογραφίες, όμως, με τα ερωτικά τους ενσταντανέ δεν χωράνε αμφισβήτηση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα "Sun" και του φίλους του ζευγαριού, έχουν ήδη προχωρήσει: «Μένουν μαζί κάθε βράδυ. Η Μila σχεδόν έχει μετακομίσει στο σπίτι του Ashton στο Xόλιγουντ".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR