counter

Bruce Willis – Demi Moore: Αρραβωνιάστηκε η κόρη τους Tallulah (Φωτογραφίες)

Bruce Willis – Demi Moore: Αρραβωνιάστηκε η κόρη τους Tallulah (Φωτογραφίες)
Bruce Willis – Demi Moore: Αρραβωνιάστηκε η κόρη τους Tallulah (Φωτογραφίες)

Η 27χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi MooreTallulah Willis, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Dillon Buss.

Συγκεκριμένα, η ίδια πριν από μερικές ώρες αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της και σκηνοθέτη.

Έτσι λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί και να επισφραγίσει την αγάπη του.

Τόσο, η Tallulah Willis και η μητέρα της Demi Moore όσο και ο γαμπρός Dillon Buss δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media φωτογραφίες από τον αρραβώνα.

«Τα χέρια μου ακόμα τρέμουν. Αρραβωνιάστηκα», έραψε Tallulah Willis δείχνοντας το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έδωσε ο μελλοντικός της σύζυγος.

«Συγχαρητήρια στο κοριτσάκι μου και στον αγαπημένο της για τον αρραβώνα τους! Μια χαρούμενη μέρα για όλη την οικογένεια!», έγραψε η Demi Moore στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Μπορώ επιτέλους να σε αποκαλέσω αρραβωνιαστικιά μου. Σ ‘αγαπώ για πάντα Buuski Lu, είσαι η καλύτερη φίλη μου  #maythefourthbewithus», έγραψε από την πλευρά του ο Dillon Buss στην ανάρτησή του.

Η Tallulah είναι η μικρότερη από τις τρεις κόρες που απέκτησε ο Bruce Willis και η Demi Moore, που έχουν ακόμη δύο κόρες, την 29χρονη Scout και την 32χρονη Rumer.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος πατέρας της Bruce Willis έχει ακόμα δύο μικρότερα παιδιά με τη σημερινή του σύζυγο, την Emma Heming.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τον αρραβώνα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR