counter

James Bond: Το party στο Λονδίνο για την νέα ταινία και οι λαμπεροί καλεσμένοι

James Bond: Το party στο Λονδίνο για την νέα ταινία και οι λαμπεροί καλεσμένοι
James Bond: Το party στο Λονδίνο για την νέα ταινία και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Από την Χριστίνα Μόνη

26 Οκτωβρίου και η μεγαλειώδης πρώτη επίσημη για την ταινία Spectre έφτασε. Η νέα ταινία του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig παρουσιάστηκε στο «The Royal Albert Hall» στο Λονδίνο.

Η 24η ταινία του πράκτορα 007 τα είχε όλα στο κόκκινο χαλί. Από την μια Daniel Craig, Monica Bellucci και Léa Seydoux οι οποίοι πρωταγωνιστούν να τραβάνε όλα τα φλας των φωτογράφων αλλά και των θαυμαστών τους. Και από την άλλη τους «πρωταγωνιστές» της Βρετανίας, τον Prince William και την Δούκισσα του Cambridge Kate Middleton να δίνουν το «παρών» στην αναμενόμενη  πρεμιέρα.

Οι κυρίες όπως ήταν φυσικό τράβηξαν τα φώτα και μόνο από την εμφάνιση τους και τις εντυπωσιακές τουαλέτες που επέλεξαν για την λαμπερή βραδιά. Η Monica Bellucci διανύοντας την Πέμπτη δεκαετία της ζωής της υπενθύμισε σε όλους τον λόγο που πολλοί την λάτρεψαν. Τις καμπύλες της που κατάφερε να αναδείξει τέλεια μέσα από το maxi φόρεμα. Η νεαρή Léa Seydoux με maxi φόρεμα και εκείνη κατάφερε με το χρυσαφί χρώμα να λάμψει ακόμη περισσότερο θέλοντας μάλλον να «επισκιάσει» τους συμπρωταγωνιστές της.

Η Kate Middleton για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε λαμπερή μέσα στο παστέλ μπλε φόρεμα της και όπως ήταν φυσικό χιλιάδες φλας άναψαν όταν πάτησε το πόδι της στο κόκκινο χαλί. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR