counter

J2US: Ένταση ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Άσπα Τσίνα

J2US: Ένταση ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Άσπα Τσίνα
J2US: Ένταση ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Άσπα Τσίνα

Η Άσπα Τσίνα είναι ένας ιδιαίτερα εκρηκτικός χαρακτήρας που μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 1 έχει καταφέρει να χαρίσει στην ελληνική τηλεόραση μερικούς από τους πιο επικούς καβγάδες.

Αυτή την περίοδο η τραγουδίστρια συμμετέχει στο J2US και χθες βράδυ με την αντίδρασή της στα σχόλια της κριτικής επιτροπής μας θύμισε κάτι από τις εποχές του Fame Story.

 Στην κρητική της, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην πιο ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει το κομμάτι, χαρακτηρισμός που εκνεύρισε ιδιαίτερα την Άσπα Τσίνα.

«Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγνώμη, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα προς την Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς τι εννοούσε και να ολοκληρώσει τη σκέψη της.

«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου» ανέφερε, με χιούμορ, η Μαρία Μπακοδήμου με την Άσπα Τσίνα να δηλώνει ετοιμοπόλεμη και να της απαντά αμέσως πως «ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου».

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα τι άλλο ειπώθηκε

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR