counter

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 7ο live

J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 7ο live
J2US: Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε στο 7ο live

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το έβδομο live του "Just the 2 of Us".

Τα 13 ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής προκειμένου να αποσπάσουν καλές βαθμολογίες και καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή (Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Φασουλή και Βίκυ Σταυροπούλου), αλλά και τις θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Δείτε επίσης! J2US: Χρήστος Κoύτρας & Στέλλα Κονιτοπoύλου ξεσήκωσαν κοινό και κριτές με το "Δυνατά Τα Τα Τα"

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το "J2US"

Στο τέλος της βραδιάς, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ένα από τα ζευγάρια έπρεπε να αποχωρήσει.

«Σ’ αυτό το σημείο να πω ότι διαφορά σας ήταν πραγματικά ελάχιστη. Κρίθηκε στο νήμα η αποχώρηση», τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στο πλευρό του είχε τον Χρήστο Κούτρα με την Στέλλα Κονιτοπούλου και τον Γιάννη Καπετάνιο με την Μαρία Καρλάκη.

Τελικά, αυτοί που αποχώρησαν από το "Just the 2 of Us" ήταν ο Χρήστος Κούτρας και η Στέλλα Κονιτοπούλου, παρόλο που έκαναν μια από τις πιο δυνατές εμφανίσεις της βραδιάς.

«Υπέροχο το ταξίδι του Just. Το διασκεδάσαμε πάρα πολύ, εξελίχθηκα και γι' αυτό χαίρομαι. Φύγαμε με το κεφάλι ψηλά και με μια καλή εμφάνιση. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και είμαι τυχερός γιατί κέρδισα πολλούς φίλους μέσα από αυτό το show. Έκανα κάτι διαφορετικό για πρώτη φορά στη ζωή μου και συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες», είπε ο Χρήστος Κούτρας μετά την αποχώρησή του.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι κάποια στιγμή θα φύγουμε. Νίκο Κοκλώνη βοηθάς πολύ κόσμο και ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να είμαι εδώ», δήλωσε από την πλευρά της η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR