counter

Ιωάννα Τούνη: Η σχέση με τον πατέρα της, ο έρωτας με τον Αλεξάνδρου και οι φήμες για εγκυμοσύνη

Ιωάννα Τούνη: Η σχέση με τον πατέρα της, ο έρωτας με τον Αλεξάνδρου και οι φήμες για εγκυμοσύνη
Ιωάννα Τούνη: Η σχέση με τον πατέρα της, ο έρωτας με τον Αλεξάνδρου και οι φήμες για εγκυμοσύνη

Από τις κορυφαίες Ελληνίδες influencers είναι η Ιωάννα Τούνη, η οποία και βρίσκεται στην καρδιά του κοινού. Η ίδια, είναι εξαιρετικά δημοφιλής και όλες οι αναζητήσεις για εκείνη είναι εξαιρετικά συχνές. Εμείς, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη.

Ιωάννα Τούνη: Η ηλίκία και η καταγωγή

  • Η 28χρονη Ιωάννα Τούνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και έκτοτε έχει δημιουρήσει μια αυτοκρατορία στα social media.
  • Η μητέρα της κατάγονταν από τις Σέρρες και ο πατέρας της από τα Γιάννενα. Ωστόσο η ίδια γεννήθηκε στη Ρόδο και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.
  • Σπούδασε παιδαγωγός όμως δεν ασχολήθηκε με την ειδικότητα αυτή.

Ιωάννα Τούνη: Η σχέση με τον πατέρα της

Η σχέση με τον πατέρα της, ήταν ταραχώδης και η Ιωάννα Τούνη έχει μιλήσει αρκετές φορές για αυτό, με πιο πρόσφατη εκείνη σε συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, στην οποία είχε πει μεταξύ άλλων:

"Δεν ξέρω πώς θα έπρεπε να είναι ένας μπαμπάς, αλλά ο δικός μου μπαμπάς ήταν αδιάφορος σε όλη του τη ζωή. Τις φορές που θα τύχαινε να είμαι μαζί του στη Ρόδο ήταν αυταρχικός και παρεμβατικός. Ας πούμε όταν ήμουν στην έκτη δημοτικού, άκουσα για πρώτη φορά, να μη μασάω τσίχλα, να μην κάνω φούσκες γιατί φαίνομαι σαν… Δε μπορώ να πω τη λέξη. Ήταν ένας μπαμπάς, αυτό που εγώ εισέπραξα, που για τον εαυτό του θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει… Ακόμα και αν δεν ήταν το αποδεκτό από την κοινωνία, να έχεις τρία παιδιά με τρεις διαφορετικές γυναίκες, να μην έχεις αναγνωρίσει κανένα, να μη στηρίζεις οικονομικά κανένα αλλά να έχεις αξιώσεις πάνω στην κόρη σου για το πώς θα μασάει την τσίχλα της, από τι θα φορέσει ή το ο,τιδήποτε".

Ιωάννα Τούνη: Ο θάνατος της μητέρας της που της στοίχισε και το μοναδικό τους δέσιμο

Η Ιωάννα Τούνη ήταν πάρα πολύ δεμένη με την μητέρα της, και ο θάνατός της από καρκίνο, τον Απρίλιο της στοίχισε πολύ. ''Είχα πρότυπο πάντα τη μαμά μου, η οποία είναι μία πάρα πολύ δυνατή γυναίκα και συνεχίζει να είναι. Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο. Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει", είχε αναφέρει η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: Η σχέση της με τον Αλεξάνδρου

Ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου την στήριξε και την στηρίζει σε ό,τι και αν έχει κάνει. Το ζευγάρι συγκατοικεί και έχει εκμηδενίσει την απόσταση μεταξύ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου η Ιωάννα Τούνη έχει την δική της επιχείρηση με ρούχα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο γάμος δεν αργεί!

Ιωάννα Τούνη: Οι φήμες για εγκυμοσύνη

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα δημοσιεύεματα υποστηρίζουν ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, με την ίδια μάλιστα να απαντάει σε αυτά τον Δεκέμβριο. «Παρένθεση βλέπω πάρα πολλά δημοσιεύματα ότι είμαι πάλι έγκυος; Εντωμεταξύ, πραγματικά, μπορεί να είμαι και πιο αδύνατη από ποτέ. Γιατί; Δεν ξέρω τι γίνεται!», είπε η Ιωάννα Τούνη σε story της στο Instagram. Αυτή τη περίοδο, παρόλο που οι ίδιες φήμες έχουν κάνει πάλι την... εμφάνισή τους η ίδια δεν έχει απαντήσει. Το τι ισχύει φυσικά, μόνο ο χρόνος θα το δείξει. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR