counter

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τη στάση που κράτησε η μητέρα της σχετικά με το ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τη στάση που κράτησε η μητέρα της σχετικά με το ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν
Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τη στάση που κράτησε η μητέρα της σχετικά με το ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Η Ιωάννα Τούνη με ένα βίντεο μέσα από το κανάλι της στο YouTube, μίλησε πρώτη φορά για το ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε να ενημερώσει τη μητέρα της για το συμβάν.

Η Ιωάννα Τούνη ξεκαθάρισε πως η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο στάθηκε στο πλευρό της και την στήριξε.

«Δεν ξέρω τι με στενοχωρεί και τι θε θλίβει περισσότερο, ίσως το γεγονός ότι στα 23 μου με όλη την έκθεση αυτή, που είχε πάρει το My Style Rocks, ξαφνικά διέρρευσαν γυμνές μου φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ, στις οποίες εγώ κοιμάμαι μετά τη συνουσία στο αυτοκίνητο και προφανώς δεν έχω επίγνωσή ότι με φωτογραφίζει κάποιος. Το πόσο ξεφτίλα μπορεί να νιώσει κάποιος με το να δημοσιεύονται τόσο ιδιωτικές του στιγμές με τέτοιο τρόπο και από έναν άνθρωπο που δεν το περίμενες ποτέ. Δεν ξέρω πραγματικά τι είναι χειρότερο, ίσως το γεγονός ότι οι φωτογραφίες αυτές έγιναν εξώφυλλο σε πολύ γνωστή εφημερίδα, τεράστιος τίτλος σε πάρα πολλά άρθρα και περιοδικά και έπρεπε να πάω στη μαμά μου αυτή την εφημερίδα και να της την δείξω και να της εξηγήσω τι ακριβώς συνέβη. Να της πω εγώ τα πάντα πριν της τα πει κάποιος άλλος και πάθει σοκ. Νομίζω με θυμούνται όλες οι συμπαίκτριές μου στο My Style Rocks να πλαντάζω στο κλάμα στα παρασκήνια και μετά από πέντε λεπτά να πρέπει να είμαι εντάξει γιατί έχουμε γύρισμα. Δεν ήμουν σε θέση να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί και ήμουν πολύ μικρή και πολύ άμαθη με τη δημοσιότητα και με όλο αυτό που συνέβη.

Μου πήρε πολλή ενέργεια, πολύ χρόνο, πολλή φαιά ουσία. Είχα τρέξει σε δικηγόρους για να προσπαθήσω να βγάλω κάτι και να δικαιωθώ για την τιμή μου. Να σημειώσω ότι δεν είχα ευρώ. Είχα ξοδέψει όλα μου τα λεφτά. Δεν έβγαλα τίποτα, έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε. Προσπάθησα πολύ να ξεπεράσω αυτό το γεγονός. Η μαμά μου με βοήθησε πάρα πολύ, είναι πολύ υποστηρικτική, μου είπε ότι μπορεί να συμβεί στην καθεμία, ότι ζούμε σε μια εποχή τεχνολογίας που είναι όλοι με ένα κινητό στο χέρι, οπότε είναι λίγο εύκολο αν χάσεις τον έλεγχο να συμβεί κάτι τέτοιο. Μαμά σ αγαπώ, η μαμά μου βλέπει πάντα τα βιντεάκια μου» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

Ενώ, παράλληλα αποκάλυψε πως μετά την δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο και τον χωρισμό της από τον Χρήστο Τσεβρετζή, δεν ήθελε να μάθει κάτι η μητέρα της, γιατί όπως αποκάλυψε έχει ένα πρόβλημα υγείας και δεν ήθελε να την φορτίσει συναισθηματικά.

«Δεν ήθελα να μάθει κάτι γιατί έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν ήθελα να της ρίξω την ψυχολογία και άλλο και έπρεπε να το περάσω μόνη μου αλλά είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω πολύ καλούς φίλους» τόνισε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα στο σημείο 1:32 μέχρι 7:14.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR