counter

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε αν θα γεννήσει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε αν θα γεννήσει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη
Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε αν θα γεννήσει Αθήνα ή Θεσσαλονίκη

Σε λίγες μέρες από σήμερα η Ιωάννα Τούνη αναμένεται να κρατήσει στην αγκαλιά της, το σπλάχνο της, καρπό του έρωτα της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να γνωρίσει από κοντά τον μικρό του πρίγκιπα ο οποίος σίγουρα θα του «κλέψει την καρδιά»!

Δείτε επίσης - Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί ο γιος μου”

Το βράδυ της Παρασκευής 2/12 η  Ιωάννα Τούνη θέλησε να κάνει ένα q&a με τους διαδικτυακούς της φίλους, αφού λατρεύει τα social media, και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερωτήσεις που δέχεται συχνά.

Οι περισσότερες όπως είναι επόμενο αφορούσαν την εγκυμοσύνη της και συγκεκριμένα αν επιτρέπεται να ταξιδεύει με αεροπλάνο τώρα που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα αλλά και που θα γεννήσει.

Όσα απάντησε η Ιωάννα Τούνη

«Έχετε κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις. Νούμερο ένα ερώτηση αν επιτρέπεται να πετάω ακόμη….Λοιπόν επιτρέπεται να είσαι εγκυούλα και να πετάξεις αρκεί να έχεις βεβαίωση από τον γιατρό σου ότι είσαι σε θέση στη συγκεκριμένη περίπτωση. Εγώ μπορώ προς το παρόν και πετάω με το απαραίτητο πιστοποιητικό» εξήγησε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Δεύτερη ερώτηση Που θα γεννήσω;… Μετά από πάρα πολύ διαπραγμάτευση με τον Δημήτρη, θα γεννήσω Θεσσαλονίκη και μόλις μπορέσουμε να πάρουμε το μωράκι, γύρω στις 10 μέρες φαντάζομαι, θα κατέβουμε Αθήνα με το Δημήτρη και με τον μπεμπίνο» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε παρακάτω το Instagram story της Ιωάννας Τούνη:  

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR