counter

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η αποκάλυψη για την τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου!

Στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” και την Τέρψη Μαντζουράτου μίλησε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, τον νονό του γιου της Νίκο Οικονομόπουλο, αλλά και στα σχόλια που δέχτηκε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Σιαμπάνη & Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Πρώτη επέτειος γάμου για το ζευγάρι αγκαλιά με τον γιο τους

Όσα είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη

«Προτιμώ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παρουσίαση του My Style Rocks, της έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια, είναι άλλη η σχέση μας. Ήταν πολύ καλή σε αυτό το ρόλο, όπως και σε ότι άλλο έχει κάνει στην τηλεόραση. Στα σχέδιά της είναι να επιστρέψει στην τηλεόραση και σε ότι κάνει θα είναι καλή. Εκτιμώ ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό και όχι κάτι που την έχουμε συνηθίσει», είπε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Όταν ήμουν έγκυος, πολλές φορές μου είχαν γράψει αρνητικά σχόλια στα social, όπως “βάλε μέσα την κοιλιά σου”. Όταν θήλαζα σε δημόσιο χώρο, μου έγραφαν “γιατί θηλάζεις έξω;”. Περνώντας από το My Style Rocks έμαθα να ζω με τα αρνητικά σχόλια και να μη με επηρεάζουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακόμη, η Ιωάννα Σιαμπάνη αποκάλυψε: «Ο σύζυγός μου και ο Νίκος Οικονομόπουλος συζήτησαν και αποφάσισαν να βαφτίσει το μωρό μας. Ο Νίκος ήταν από τους πρώτους που είδαν το μωράκι μας. Ήρθε στο μαιευτήριο με τον πνευματικό του και έδωσαν στο μωρό μας την ευχή, όταν ήταν τριών ημερών».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR