counter

Ιωάννα Μαλέσκου για την υπόθεση της Πάτρας: “Είναι φρικιαστικό, είναι απάνθρωπο”

 Ιωάννα Μαλέσκου για την υπόθεση της Πάτρας: “Είναι φρικιαστικό, είναι απάνθρωπο”
Ιωάννα Μαλέσκου για την υπόθεση της Πάτρας: “Είναι φρικιαστικό, είναι απάνθρωπο”

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου που την καθιστά υπεύθυνη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν δημιουργήσει την απόλυτη οργή και τον θυμό του κόσμου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας θέλησε να τοποθετηθεί μέσω της εκπομπής της. 

Δείτε ΕΔΩΠάτρα: Τα λόγια του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη της εκπομπής του – “Έπρεπε να φύγουμε, να μην το πάμε, ειδικά σήμερα”

«Μία μάνα που αντέχει να βλέπει το παιδί της, έχοντας χορηγήσει σε αυτό την ουσία. Και όχι μόνο αντέχει να το βλέπει, πιθανώς απογοητεύεται από την εξέλιξη των πραγμάτων, επιμένει μέχρι τελικά να έρθει ένα τέλος. Που εδώ πονάει το παιδί σου, κλαίει, και μέχρι να βρεις τι του φταίει έχει περάσει η μισή σου ζωή μπροστά από τα μάτια σου. Και σε πιάνει η καρδιά σου… Και ναι, δεν έχουμε γίνει όλες ακόμα μαμάδες, αλλά νιώθουμε και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι σημαίνει αυτό. Και να βλέπεις ένα παιδάκι να έχει λυγμούς και να έχεις αυτή τη ψυχραιμία, αυτή τη διαύγεια να συνεχίζεις να επιμένεις μέχρι να το εξολοθρεύσεις. Είναι αδιανόητο, είναι φρικιαστικό, είναι σκληρό, είναι απάνθρωπο, είναι πέρα από κάθε φαντασία. Και όσο λογικοί και ψύχραιμοι προσπαθούμε όλοι να είμαστε για να μεταφέρουμε όλο το ρεπορτάζ, σε πνίγει αυτό το ανθρώπινο, δένει κόμπος ο λαιμός και η ψυχή σου να σκέφτεσαι μόνο τη διαδικασία…» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε παρακάτω τα λόγια της Ιωάννας Μαλέσκου:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR