counter

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε πότε γεννάει - Τι είπε για το φύλο του μωρού;

Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε πότε γεννάει - Τι είπε για το φύλο του μωρού;
Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε πότε γεννάει - Τι είπε για το φύλο του μωρού;

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς είναι έγκυος και σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Δείτε επίσης! Κωνσταντίνος Δανιάς: Δείτε 6 + 1 φωτογραφίες του γοητευτικού συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας στο περιοδικό “OK!” και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα αποκάλυψε πότε θα φέρει στον κόσμο το παιδί της.

«Το μωρό είναι πολύ συνεργάσιμο, όπως συνηθίζω να λέω τους τελευταίους μήνες», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του».

Όσον αφορά το φύλο του μωρού δήλωσε: «Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR