counter

Κωνσταντίνος Δανιάς: Δείτε 6 + 1 φωτογραφίες του γοητευτικού συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου

Κωνσταντίνος Δανιάς: Δείτε 6 + 1 φωτογραφίες του γοητευτικού συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου
Κωνσταντίνος Δανιάς: Δείτε 6 + 1 φωτογραφίες του γοητευτικού συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Μάλιστα διανύουν μία απόλυτα ευτυχισμένη περίοδο, αφού περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Την ανακοίνωση έκανε το βράδυ της Κυριακής η πανέμορφη παρουσιάστρια μέσα από ανάρτησή της στα Instagram όπου είδαμε και για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η ανακοίνωση της Ιωάννας Μαλέσκου για την εγκυμοσύνη της

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!”, έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε επίσης - Ιωάννα Μαλέσκου: Η γυμναστική που ακολουθεί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Κωνσταντίνος Δανιάς - Ο γοητευτικός σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου και πατέρας του παιδιού της

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι εκπαιδευτής σκύλων και σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, κερδίζει τους ανθρώπους με τον καλό χαρακτήρα και την ευγένειά του. Γνωρίστηκαν όταν η Ιωάννα Μαλέσκου τον επισκέφθηκε για να ζητήσει βοήθεια για το σκυλάκι της.

Αγαπάει πολύ τον αθλητισμό, που είναι επίσης ένα κοινό του με την Ιωάννα Μαλέσκου. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς, μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, σπούδασε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή και τελευταία χρόνια έμενε στη Δάφνη Αττικής. Πλέον ζει μαζί με την Ιωάννα στην Αρτέμιδα.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Δανιά.

Κωνσταντίνος Δανιάς - Δείτε φωτογραφίες του άκρως εντυπωσιακού συντρόφου της Ιωάννας Μαλέσκου:

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR