counter

Ιλάειρα Ζήση: Ξέσπασε σε κλάματα on camera – “Έλεγα Θεέ μου, πάρε με”

Ιλάειρα Ζήση: Ξέσπασε σε κλάματα on camera – “Έλεγα Θεέ μου, πάρε με”
Ιλάειρα Ζήση: Ξέσπασε σε κλάματα on camera – “Έλεγα Θεέ μου, πάρε με”

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησαν  συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που έχει δεχθεί στη ζωή του με την Ιλαέιρα Ζήση να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε επίσης - Μαυρίκιος Μαυρικίου: Οι ευχές στην Ιλάειρα Ζήση για την εορτή της – “Γιορτάζει το φως του φωτός μου, η γεύση των χειλιών μου”

Η Ιλάειρα Ζήση για το bullying που δέχθηκε

«Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριες στο σχολείο. Μια καθηγήτρια στο σχολείο μάς χτύπαγε. Τα παιδιά με κορόιδευαν γιατί ήμουν πολύ διαφορετική», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση και συνέχισε:

«Έλεγα στη μαμά μου “δεν έχω φίλους” και μου έλεγε θα πας στο γυμνάσιο και θα βρεις φίλους, θα πας στο λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βρεις φίλους, αλλά δεν ταίριαζα με τα παιδιά εκεί. Οι καθηγητές μου δεν είχαν διαγνώσει ότι έχει δυσλεξία και μου έλεγαν ότι θα αποτύχω και δεν θα κάνω τίποτα. Αλλά με κράτησε ο Θεός επειδή έχω μεγάλη πίστη. Πήγαινα στο δωμάτιο και έλεγα “Θεέ μου, πάρε με”».

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR