counter

Ίαν Στρατής: Η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη και το σχόλιο για την κόντρα της με τον Αλέξη Κούγια

Ίαν Στρατής: Η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη και το σχόλιο για την κόντρα της με τον Αλέξη Κούγια
Ίαν Στρατής: Η σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη και το σχόλιο για την κόντρα της με τον Αλέξη Κούγια

Στην κάμερα της εκπομπής του Mega, «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Ίαν Στρατής, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη. Παράλληλα ο ίδιος τοποθετήθηκε και για την πρόσφατη κόντρα της αγαπημένης του με τον Αλέξη Κούγια.

«Τη Μαίρη την έζησα λίγο παραπάνω. Έβλεπα τις αντιδράσεις της. Είδα πως είναι διαμάντι στο χαρακτήρα, οπότε νομίζω ότι είναι καλύτερο πράγμα αυτό για να βρεις το άλλο σου μισό» είπε ο Ίαν Στρατής, ενώ όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξη Κούγια απάντησε: «Νομίζω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζητάνε τη δημοσιότητα μέσα από αυτή. Οπότε είναι πολύ στενάχωρο. Για τους άλλους πιο πολύ».

Κούγιας - Συνατσάκη: Πώς ξεκίνησε η κόντρα τους

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη είχε γράψει στο Instagram: «Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει».

Με τη σειρά του, ο ποινικολόγος απάντησε, ενώ βρισκόταν έξω από το δικαστήριο όπου διεξήχθη η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας το εξής: «Πού έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει την μπάλα».

Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε με νέα της ανάρτηση στο Instagram: «Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR