counter

Ίαν Στρατής: Η κόρη του και η σχέση του με τη Συνατσάκη - "Αυτό που με γοήτευσε στη Μαίρη είναι…"

Ίαν Στρατής: Η κόρη του και η σχέση του με τη Συνατσάκη - "Αυτό που με γοήτευσε στη Μαίρη είναι…"
Ίαν Στρατής: Η κόρη του και η σχέση του με τη Συνατσάκη - "Αυτό που με γοήτευσε στη Μαίρη είναι…"

Στο περιοδικό “ΟΚ!” και στον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκάρα μίλησε ο Ίαν Στρατής, με αφορμή τη συμμετοχή του στο “J2US” στο πλευρό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, στην πατρότητα αλλά και στη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε επίσης! Paparazzi! Μαίρη Συνατσάκη & Ίαν Στρατής: Πιασμένοι χέρι-χέρι σε σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Όσα είπε ο Ίαν Στρατής

«Η υποκριτική με κέρδισε στην πορεία των χρόνων. Στην αρχή σνόμπαρα λίγο τους τραγουδιστές που συμμετείχαν στα μιούζικαλ. Την πρώτη φορά που ανέβηκα όμως στη σκηνή, στην Εβίτα με τη Νάντια Μπουλέ, και είδα όλη αυτή τη διαδικασία, κατάλαβα τη μαγεία του θεάτρου και της υποκριτικής», δήλωσε ο Ίαν Στρατής.

«Θα ήθελα να κάνω και κλασσικό ρεπερτόριο κάποια στιγμή. Στις “Άγριες Μέλισσες” έπαιξα ως γκεστ σε λίγα επεισόδια. Μου έγινε η πρόταση από την παραγωγή, μου άρεσε ο ρόλος και το έκανα. Πάντως, λυπάμαι που οι άνθρωποι του χώρου δεν με παίρνουν στα σοβαρά ως ηθοποιό. Προφανώς, συμβαίνει γιατί δεν έχω πάει σε κάποια σχολή υποκριτικής», πρόσθεσε.

«Αυτό που με γοήτευσε στη Μαίρη Συνατσάκη είναι η αγάπη της. Εκείνο που θαυμάζω απεριόριστα στη Μαίρη είναι ότι δεν υπάρχει τέλος στην αγάπη που μπορεί να δώσει σε έναν άνθρωπο. Μπορεί να κάνει τα πάντα για όποιον αγαπά πραγματικά», αποκάλυψε ο Ίαν Στρατής και αναφορικά με την κόρη του, Ολίβια, απάντησε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτή τη σχέση ή τουλάχιστον εγώ δεν τα έχω βρει ακόμα. Όταν ήρθε στη ζωή μου η Ολίβια, βίωσα τα πιο έντονα συναισθήματα που έχω νιώσει ποτέ στον υπέρτατο βαθμό».

Όσο για τα χαρακτηριστικά του, που θα ήθελε να πάρει το παιδί του, απάντησε: «Θα σου πω ένα μόνο, την αγάπη μου για τη μουσική και ελπίζω την πειθαρχία της Μαίρης, γιατί εγώ δεν έχω καθόλου».

«Σκέφτομαι ότι άλλο ένα κοινό στοιχείο με την Πηνελόπη (Αναστασοπούλου) είναι ότι κι εγώ ήθελα να αποκτήσω παιδί από πολύ μικρός. Πήγαινα διακοπές με συντρόφους μου, τις άφηνα να κάνουν ηλιοθεραπεία κι εγώ έβρισκα κάποιο παιδάκι, το γνώριζα και παίζαμε για ώρες», είπε ακόμη ο Ίαν Στρατής.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR