counter

Ηρώ: Ο γιος της ταξιδεύει στον Βόρειο Πόλο! "Θα ξανακοιμηθώ σε 10 μέρες"

Ηρώ: Ο γιος της ταξιδεύει στον Βόρειο Πόλο! "Θα ξανακοιμηθώ σε 10 μέρες"
Ηρώ: Ο γιος της ταξιδεύει στον Βόρειο Πόλο! "Θα ξανακοιμηθώ σε 10 μέρες"

Η Ηρώ μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα έχει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της τον γιο της.

Λίγο πριν τον τελικό του “J2US”, όπου θα συμμετέχει η Ηρώ με τον Ιάσονα Παπαματθαίου, ο μοναχογιός της έφυγε από την Ελλάδα για να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος μαζί με μια καλή φίλη της τραγουδίστριας θα εξερευνήσει το νησί Svalbard που βρίσκεται δίπλα στον Βόρειο Πόλο.

Μάλιστα, η Ηρώ έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και δεν έκρυψε την χαρά της αλλά και την ανησυχία για το μακρινό ταξίδι του γιου της.

Δείτε επίσης! Ηρώ: Το σημείο στο οποίο δέχτηκε επίθεση ο γιος της και οι φίλοι του! Το γεγονός δεν καταγγέλθηκε στην αστυνομία

Ηρώ – Η ανάρτηση για τον γιο της

«Ο γιος μου @lexouritis και η κολλητή μου Ειρηνη @epapadim73 Irene Pap στο αεροδρόμιο σήμερα το πρωί.  Φεύγουν για το Svalbard, νησί δίπλα στον Βόρειο Πόλο  που ανήκει στο βασίλειο της Νορβηγίας.  Θα πάνε να φωτογραφίσουν Πολικές Αρκούδες… Δεν χρειάζεται να σας πω ότι θα ξανάκοιμηθώ σε δέκα μέρες περίπου καθώς δεν θα υπάρχει καμία επικοινωνία μέχρι να επιστρέψουν σε κατοικημένη περιοχή… Αλλά !!!! είμαι παρά πολύ χαρούμενη που ζει αυτήν την εμπειρία», έγραψε η Ηρώ.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR