counter

Hot accessories

Hot accessories
Hot accessories

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα ....

Φέτος η τάση θέλει τις γυναίκες να επενδύουν στα αξεσουάρ.

Όσες αγαπάμε τη μόδα γνωρίζουμε πολύ καλά πως ένα κόσμημα μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση μας.

Όλες οι γυναίκες έχουμε σχεδόν μία εμμονική αγάπη για τα κοσμήματα, τα faux, τα αξεσουάρ, παίρνουμε-παίρνουμε, γεμίζουμε κουτιά και κουτάκια κι ας έχουμε χιλιάδες. Εγώ συνάντησα τη φίλη μου και πολύ γλυκιά Σοφία Δριστέλα, η οποία φτιάχνει τα πιο ωραία κοσμήματα, που όλες μας έχουμε αγαπήσει.

Πλεκτά, χειροποίητα βραχιολάκια σε απίθανες αποχρώσεις, κολιέ με αλυσίδες και ημιπολύτιμες πέτρες, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. Ξέρει πολύ καλά τη αρέσει στις γυναίκες και μου προτείνει, φέτος  να φορέσουμε τα αξεσουάρ στην υπερβολή τους...

Συνδυάστε στις διακοπές σας ένα αέρινο φόρεμα με πολλά δαχτυλίδια με εντυπωσιακά χρυσά σκουλαρίκια απο τη σειρά της Όλγας Φαρμάκη (συνεργάζονται με τη σοφία) η βραχιόλια σε έθνικ στυλ με πλέξεις, πέτρες, και αλυσίδες... αν ψάξετε να βρείτε τα κοσμήματα της  Σοφίας θα δείτε ότι όλες οι γυναίκες της showbiz τα έχουν δοκιμάσει και δεν τα αποχωρίζονται.. .ανάμεσα τους η Κατερίνα ΚαινούργιουΕλένη Μενεγάκη, Έλενα Παπαβασιλείου ,η Ζέτα Δούκα, η Ειρήνη Καρρά, η Ναταλία Γερμανού και πολλές ακόμα.

Μπορείτε να τη βρείτε στο facebook τα βραχιολάκια της Σοφίας αλλά και στο mail : sdristela@yahoo.gr

Φιλάκια πολλά χ.χ.χ

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR