counter

Ηλίας Γκότσης: Οι νέες δηλώσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο! "Δεν είμαστε στα πλαίσια μία ζούγκλας..."

Ηλίας Γκότσης: Οι νέες δηλώσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο! "Δεν είμαστε στα πλαίσια μία ζούγκλας..."
Ηλίας Γκότσης: Οι νέες δηλώσεις για τον Κωνσταντίνο Βασάλο! "Δεν είμαστε στα πλαίσια μία ζούγκλας..."

Νέες δηλώσεις έκανε ο Ηλίας Γκότσης στα τηλεοπτικά συνεργεία με αφορμή τα όσα έχει πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την αποχώρησή του για εκείνον.

Τι είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Ηλία Γκότση;

«Για ποιον λόγο να τον στηρίξω; Αν έλεγε μια συγγνώμη στον κ. Ατζούν θα είχαν λυθεί όλα. Ο Ηλίας είναι ξεροκέφαλος. Εγώ δεν απαίτησα ποτέ από τα κλεμμένα, γιατί εγώ είχα σπάσει από τον πρώτο μήνα την παρέα μαζί του. Ο Γκότσης έκανε παρέα με τον Πιλίδη και τον Μπόγδανο. Ήμουν σε άλλο σποτ με τον Τάκη και βλέπαμε περίεργες κινήσεις και ήμασταν οι πρώτοι που μιλήσαμε. Για ποιον λόγο πειράχτηκε ή ήθελε σύμμαχο δεν ξέρω. Νεύρα θα έπρεπε να έχει με τον Μπόγδανο που ήταν κολλητοί, με τον Πιλίδη και την Εύη. Έχει βγάλει πικρία μάλλον επειδή ήθελε να γίνει αστείος και δεν το κατάφερε; Αν το χιούμορ μου είναι για το “Δελφινάριο”, αυτός είναι για τον Κορυδαλλό. Το χιούμορ είναι ένας δείκτης ευφυΐας. Ο Ηλίας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, σεβαστό» είχε πει πρόσφατα ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Ηλία Γκότση.

Δείτε επίσης - Ηλίας Γκότσης: Η αφοπλιστική απάντηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο! "Δεν είναι αστείο και ξεπερνάει τα όρια"

Ο Ηλίας Γκότσης απάντησε εκ νέου στον Κωνσταντίνο Βασάλο τονίζοντας πως πρέπει να βάζουμε κάποια όρια γιατί προφανώς τελείωσε το παιχνίδι!

«Δεν ενοχλήθηκα πολύ γι’ αυτά που είπε για εμένα, μπορεί να λέει ότι θέλει, απλά το είπα και πριν πρέπει να βάζουμε κάποια όρια…γιατί προφανώς τελείωσε το παιχνίδι, δεν είμαστε στα πλαίσια μία ζούγκλας που υπάρχει πείνα και όλη αυτή η δυσκολία, είμαστε στην κανονική ζωή βλέπουν τις συνεντεύξεις και οι άνθρωποί μου και προφανώς στεναχωριούνται και εγώ θέλω να βάλω ένα στοπ σε αυτό το κομμάτι» τόνισε ο Ηλίας Γκότσης στις δηλώσεις του.

Δείτε παρακάτω τις νέες δηλώσεις του Ηλία Γκότση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR