counter

Ηλίας Γκότσης: Απαντά για την αποβολή από το Survivor all Star, "Δεν ξέρω αγγλικά, άρα δεν γινόταν..."

Ηλίας Γκότσης: Απαντά για την αποβολή από το Survivor all Star, "Δεν ξέρω αγγλικά, άρα δεν γινόταν..."
Ηλίας Γκότσης: Απαντά για την αποβολή από το Survivor all Star, "Δεν ξέρω αγγλικά, άρα δεν γινόταν..."

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» την Παρασκευή βρέθηκε ο Ηλίας Γκότσης. Ο πρώην παίκτης του Survivor all Star μίλησε για την αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά έριξε και τα πύρα του στον Σπύρο Μαρτίκα.

Δείτε επίσης - Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε τι πήραν οι παίκτες από το σπίτι του Ατζούν Ιλιτζαλί

Ηλίας Γκότσης – Όσα είπε για την αποβολή του από το Survivor all Star

Ο κόσμος μπορεί να μην το καταλαβαίνει, αλλά είμαι ένας απολυμένος. Έσπασα συνεργασίες για να πάω στο Survivor, έχασα δουλειές.

Κάποιοι άνθρωποι στην έξω ζωή δεν γνωρίζουν τη λέξη αξιοπρέπεια. Λίγο πριν αποχωρήσω από το Survivor All Star, είχα την ευκαιρία να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Σπύρο Μαρτίκα. Καθόμαστε λοιπόν, στην παραλία μαζί και είχαμε έναν πολύ ωραίο διάλογο που λέγαμε για πράγματα φυσιολογικά της έξω ζωής. Κάποια στιγμή λοιπόν τον ρωτάω αν όλα αυτά που λέει για εμένα από που πηγάζουν; “είναι της φαντασίας σου; έχουν κάποιο σκοπό;” Η απάντησή του ήταν “κάπως πρέπει να βγάλουμε και εμείς το ψωμάκι μας. Δεν είμαι εδώ για το αγωνιστικό μου κομμάτι, είμαι ένας παίκτης ριάλιτι και κάπως πρέπει να επιβιώσω”.

Επειδή οι συνθήκες εκεί είναι όπως είναι, πρέπει όλοι μας κάτι να κάνουμε για να επιβιώσουμε. Αυτό που μας έλειπε κυρίως ήταν το φαγητό. Δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει προσπαθήσει να κλέψει φαγητό για να φάει. Βγαίνουν και βιντεάκια άλλωστε το έχετε δει. Όλοι είχαν φάει από την ομάδα μου. Εγώ ήμουν από τα άτομα που ότι και αν έβρισκα το μοιραζόμουν. Αυτοί οι locals που λέμε είναι μια ομάδα security που έχει προσλάβει η παραγωγή για να μας δίνει φαγητό. Από εκεί και πέρα όμως, οι περισσότεροι βρίσκουμε τον τρόπο. Όταν λέμε ότι κάτι έχουμε φάει, μιλάμε για κάτι μικρό.

Όταν μπήκε ο κύριος Ατζούν στο συμβούλιο και μίλησε για το χαρτάκι αλλά και για όσα έχουν συμβεί και δεν πήρε κανείς το θάρρος να σηκώσει το χέρι, εκτός από τον Πιλίδη, ήταν απαράδεκτο. Εγώ δεν ξέρω αγγλικά, άρα δεν γινόταν να το έχω γράψει εγώ. Όσα έχουν ειπωθεί για κινητά δεν ισχύουν, εγώ το είχα υποσχεθεί στον κύριο Ατζούν και ήθελα να προστατέψω την δουλειά μου. Ο Πιλίδης παραδέχτηκε ότι είχε κινητό, μας έδιωξαν προσωρινά αλλά εγώ δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσω, γιατί πίστευα ότι θα μιλήσουν και οι υπόλοιποι. Πάω στο ξενοδοχείο περνάει μια μέρα, τίποτα, περνάει δεύτερη, τίποτα. Την τρίτη μέρα μου έφεραν φαγητό και έτσι κατάλαβα ότι έχω φύγει από το παιχνίδι. Είναι άσχημο να βλέπει συμπαίκτες και αντιπάλους να πανηγυρίζουν επειδή έφυγες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Ηλίας Γκότσης για το Survivor all Star:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR