counter

Ηλίας Βρεττός: "Είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία για σύντροφό μου"

Ηλίας Βρεττός: "Είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία για σύντροφό μου"
Ηλίας Βρεττός: "Είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία για σύντροφό μου"

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

O Ηλίας Βρεττός, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" και μίλησε για όλα!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, αποκάλυψε στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, πως αισθάνεται άβολα και περίεργα όταν διαβάζει ανυπόστατα δημοσιεύματα. "Τους τελευταίους δύο μήνες έχω διαβάσει τα πάντα. Κάθε βδομάδα σχεδόν βλέπω στα περιοδικά ότι είμαι με διαφορετική γυναίκα. Τα περισσότερα, από όσα γράφονται ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας".

Ενώ παραδέχτηκε πως: "Είναι τιμή μου να μου χρεώνουν τη Ναταλία (Γερμανού) για σύντροφό μου. Δεν μου χρέωσαν μια γυναίκα για την οποία ντρέπομαι. Από εκεί πέρα έχουμε απαντήσει ότι ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες".

"Έχω ζήσει παθιασμένες, αρρωστημένες σχέσεις, έντονα συναισθήματα. Έχω κάνει πολλές σχέσεις και έχω βιώσει πολύ έντονες καταστάσεις και σκηνικά... Έχω απατήσει και ντρέπομαι που το λέω. Δεν το αναφέρω με καμάρι. Παλιότερα και να ήμουν καλά με μια σύντροφο μου, μπορεί να βρισκόταν ένας πειρασμός και να το έκανα έτσι απλά για να ζήσω τη στιγμή".

Ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: "Είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αν δεν εγχειριζόμουν θα έχανα το νεφρό μου. Δεκατριών χρονών,  υποβλήθηκα σε εγχείρηση. Ήταν μια από τις πιο δύσκολες εμπειρίες και φάσεις που έχω ζήσει. Πέρασα τέσσερις πολύ δύσκολους μήνες, με αφόρητους πόνους. Διέκοψα το σχολείο, τον πρωταθλητισμό, τις ξένες γλώσσες, έμεινα μακριά από φίλους και αυτό με πήγε οπωσδήποτε πίσω. Στη συνέχεια έκανα τατουάζ και πλέον  εκεί που ήταν το αδύνατο σημείο μου, το κόμπλεξ μου, το αγαπώ πολύ. Γράφει "ότι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατό και έχει ένα σταυρό πάνω".

Μιλώντας για την πορεία του στο χώρο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι του έχουν συμβεί πολλά. "Κάποια στιγμή σε συνεργασία μου με μεγάλο όνομα και χωρίς να απειλώ καθόλου τη θέση, ούτε το χρόνο αυτού του ονόματος, γιατί εγώ δεν ήμουν τίποτα μπροστά του, μου έκανε πολύ μεγάλο πόλεμο. Ουσιαστικά δεν ήθελε να υπάρχω. Έκανε τα πάντα για να μην φαίνομαι, αν ήταν δυνατό ακόμα και να φύγω από το σχήμα. Τον έχω συναντήσει στη πορεία μου. Δεν κρατάω κακίες, αλλά δεν ξεχνώ και ποτέ. Για τα επαγγελματικά μου έχω κλάψει, έχω στεναχωρηθεί, έχω απογοητευτεί, έχω πληγωθεί…".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR