counter

Ηθοποιός του “Σασμού” αποκαλύπτει: “Η κόρη μου ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ…”

Ηθοποιός του “Σασμού” αποκαλύπτει: “Η κόρη μου ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ…”
Ηθοποιός του “Σασμού” αποκαλύπτει: “Η κόρη μου ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ…”

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και στην δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Μιχάλης Αλικάκος.

Ο ηθοποιός που φέτος τον παρακολουθούμε μέσα από την σειρά «Σασμός» περιέγραψε την γνωριμία του με την σύζυγό του Βιβή Πολυκανδριώτη αλλά αναφέρθηκε και στον ερχομό της κόρης του, που ήρθε στην ζωή πριν από περίπου ένα μήνα.

«Η γνωριμία με τη Βιβή Πολυκανδριώτη έγινε σε μια πρεμιέρα. Ήμασταν συμμαθητές. Ήρθε σε μια πρεμιέρα, της έκανα αίτημα φιλίας. Μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για κάτι επαγγελματικό. Συναντηθήκαμε και τη φλέρταρα. Από εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί. Δεν παντρευτήκαμε, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης. Με έχει συγκλονίσει η γυναίκα μου, το λέω και συγκινούμαι, την έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το πλάσμα (η νεογέννητη κόρη του) ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ πιο βαθύ και ιερό αυτό το δώρο», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια ο Μιχάλης Αλικάκος σχολίασε και την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

«Βρισκόμαστε σε πόλεμο. Ο εχθρός είναι ο ιός. Το Άγιο Δισκοπότηρο της επιστήμης μας δίνει ένα όπλο, το εμβόλιο. Οι άνθρωποι της τέχνης που υποτίθεται ότι είναι άνθρωποι της προόδου πρέπει να είμαστε στον δρόμο αυτό. Θεωρώ απαράδεκτη τη στάση του Άρη Σερβετάλη και ως δημόσιο πρόσωπο και ως πρωταγωνιστής. Ελπίζω ο Σερβετάλης να κάνει ασφαλιστικά μέτρα και στην εταιρεία παραγωγή της ταινίας του, καθώς δεν επιτρέπονται ανεμβολίαστοι. Αν θέλεις να πολεμήσεις τον διαχωρισμό να τον πολεμήσεις σε όλα τα πλάτη».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Μιχάλης Αλικάκος.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR