counter

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο γάμος με τον Αντώνη Ρέμο: "Θέλω να είμαι μαζί του & δεν με νοιάζει πως" (Video)

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο γάμος με τον Αντώνη Ρέμο: "Θέλω να είμαι μαζί του & δεν με νοιάζει πως" (Video)
Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο γάμος με τον Αντώνη Ρέμο: "Θέλω να είμαι μαζί του & δεν με νοιάζει πως" (Video)

Υβόννη Μπόσνιακ

Καλεσμένη των "Καρντάσιανς" το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου βρέθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ δίνοντας την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στους παρουσιαστές της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρη Σταρόβα. Το μοντέλο και σύντροφος του Αντώνη Ρέμου μίλησε πρώτη φορά για όλα: για την σχέση της με την Ελλάδα, την καριέρα της, την οικογένειά της, τα παιδικά της χρόνια , το ταλέντο της στην μαγειρική αλλά και για την σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Αντώνης Ρέμος και ο γάμος

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης δεν δίστασε να ρωτήσει την Υβόννη Μπόσνιακ αν μέσα στα σχέδιά της είναι ένας γάμος και η δημιουργία οικογένειας με τον Αντώνη Ρέμο. Εκείνη απάντησε με αυθορμητισμό: "Αν με τον Αντώνη θα είμαστε, όπως είμαστε τώρα, μακάρι. Είμαι καλά, δεν έχω ανάγκη να αλλάξει τίποτα στην σχέση μας. Θέλω να είμαι μαζί του και δεν με νοιάζει πώς".

Η γνωριμία της Υβόννης με τον Αντώνη Ρέμο

Οι παρουσιαστές των "Καρντάσιανς" κατά την διάρκεια της εκπομπής ρώτησαν την Υβόννη Μπόσνιακ για το αν γνώριζε τον Αντώνη Ρέμο και την επαγγελματική του ιδιότητα πριν συνάψουν σχέση. Εκείνη απάντησε ότι όταν πρωτογνώρισε τον Αντώνη Ρέμο δεν ήξερε ότι ήταν τραγουδιστής, αλλά μετά το κατάλαβε και πλέον νιώθει τυχερή που είναι μαζί του. Βέβαια, παραδέχτηκε ότι ο τραγουδιστής δεν είναι ο κατ’εξοχήν λόγος για τον οποίο μένει στην Ελλάδα γιατί την αγαπάει έτσι κι αλλιώς και την θεωρεί σπίτι της.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Υβόννης Μπόσνιακ στα Καρντάσιανς στο video που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR