counter

Η Χρύσπα μιλά για το “Your Face Sounds Familiar”: “Είμαι άνθρωπος που περιμένω…”

Η Χρύσπα μιλά για το “Your Face Sounds Familiar”: “Είμαι άνθρωπος που περιμένω…”
Η Χρύσπα μιλά για το “Your Face Sounds Familiar”: “Είμαι άνθρωπος που περιμένω…”

Η Χρύσπα φέτος συμμετέχει στο επιτυχημένο σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» και εντυπωσιάζει με τις μεταμορφώσεις της. Η ίδια μίλησε στο «MYtv» και τη Σοφία Τσίρκα για την απόφαση της να λάβει μέρος, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την εκάστοτε προσωπικότητα που καλείται να υποδυθεί αλλά και για τη βαθμολογία των κριτών…

Σε στενοχωρούν οι βαθμολογίες;
Δεν είμαι άνθρωπος που περιμένω κάποιος να με βαθμολογήσει. Είμαι άνθρωπος που περιμένω κάποιος να μου κάνει το σχόλιό του, να μου πει γιατί του άρεσε και γιατί όχι. Οι βαθμοί για εμένα είναι μηδενικής αξίας στο σόου, γιατί όλοι μας είμαστε ενεργοί και προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μοιραία κάποιος θα πάρει το 3 και κάποιος το 12. Δεν δίνω σημασία στους βαθμούς, δίνω σημασία στην κριτική που γίνεται. Και νομίζω ότι αυτό έχει και την περισσότερη αξία, γιατί από αυτό μαθαίνεις. Ένας απλός βαθμός δεν λέει κάτι.

Οπότε η αυστηρή κριτική σε κάνει πιο δυνατή;
Οτιδήποτε είναι πιο αυστηρό απέναντί μας και δεν μας φέρεται με το γάντι, οτιδήποτε είναι αυτής της μορφής μας κάνει καλύτερους. Γιατί μελετάμε, δίνουμε περισσότερη προσοχή και την επόμενη φορά γινόμαστε καλύτεροι. Όλα μας πάνε μπροστά, οι κολακείες δεν σε πηγαίνουν μπροστά. Οι κολακείες σε εφησυχάζουν. Εγώ θέλω μία ωραία κριτική, είτε θετική είτε αρνητική, γιατί τη θεωρώ εποικοδομητική.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR