counter

Χρύσπα: Ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Χρύσπα: Ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας
Χρύσπα: Ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Ήταν καλοκαίρι του 2004 όταν η Ελλάδα χόρευε στον ρυθμό του τραγουδιού της Χρύσπας «Μου κάνει πλάκα ο Θεός». Δεκαοκτώ χρόνια µετά, το ίδιο τραγούδι «ενηλικιώθηκε» και η Χρύσπα, σαν να µην πέρασε µια µέρα, το ξαναφέρνει στην επικαιρότητα χάρη στη live εκτέλεση σε ιδέα και ενορχήστρωση του Πάρη Κάλπου και σε στίχους του Πήγασου.

Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να ξανασυστηθεί στο κοινό της: «Άνοιξε ο κλάδος µας επιτέλους, είμαι ανανεωμένη, κυκλοφόρησε η επανεκτέλεση και το επόμενο βήμα µου δισκογραφικά θα έχει τη δική µου υπογραφή. Θα ξανασυστηθούµε, κάνουμε µία νέα αρχή», δηλώνει στο «Secret» και την Σπυριδούλα Τριάντου και εξηγεί πως μέσα στην καραντίνα έγραψε «διαμάντια».

Χρύσπα – Ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Χρύσπα για µια µεγάλη περίοδο αποτραβήχτηκε από τα φώτα της πίστας και… σπούδασε. Κάποιοι νόµιζαν πως εγκατέλειψε το τραγούδι, όµως εκείνη απλώς ήθελε να εκπληρώσει ένα µεγάλο της όνειρο. «Ηθελα να τελειώσω τις σπουδές µου στον χορό. Τώρα πια έχω πάρει το δίπλωµά µου, κάτι που ήταν όνειρο ζωής, γιατί κάνω κλασικό μπαλέτο από τριών ετών. Το άφησα, όµως, στην εφηβεία. Οταν µεγαλώνεις, όµως, κάποια πράγµατα τα βλέπεις διαφορετικά. Το είχα βάλει πείσµα να το κάνω, γι’ αυτό και αποτραβήχτηκα λίγο», τονίζει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR