counter

Η Χάρις Αλεξίου στην πρώτη συνέντευξη με τον γιο της: "Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος"

Την πρώτη κοινή της συνέντευξη με τον γιο της, Μάνο Θεοφίλου έδωσε στην ελληνική Vogue που θα κυκλοφορήσει το Σάββατο η Χάρις Αλεξίου.

Σε αποκλειστικό απόσπασμα που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης, η σπουδαία ερμηνεύτρια μιλάει ανοιχτά για το θέμα της υιοθεσίας του γιου της.

Αναλυτικότερα, η Χάρις Αλεξίου εξομολογήθηκε για την υιοθεσία του γιου της: «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί νομίζω ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε το φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου».

Διαβάστε επίσης: Xάρις Aλεξίου: Η φωτογράφιση με τον γιo της και η τρυφερή εξομολόγηση! "Μιλάω για το θέμα της υιοθεσίας"

Από την άλλη ο Μάνος Θεοφίλου τόνισε: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο… Εγώ από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

Επίσης η Χάρις Αλεξίου δήλωσε: «Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά, ταμπού και ασθένειες που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι που τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Greece (@voguegreece)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR